- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 12 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- اکتبر 6, 2016
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 1 1/2 پیمانه
- شکر
- 2 1/2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- چای دم کرده سرد
- 3/4 پیمانه
- روغن
- 1 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
کیک ، یکی از خوراکی های مورد علاقه مردم در سرتاسر دنیاست که انواع مختلفی دارد و از مواد گوناگونی برای تهیه آن استفاده می شود . یکی از انواع کیک ، کیک چای است که طعم بی نظیری دارد و بافت آن نیز بسیار نرم و سبک است .
نکته مهم در تهیه کیک چای ، استفاده از چای دم کرده غلیظ و پر رنگ است چرا که در طعم و رنگ کیک تاثیر بسیار زیادی دارد .
کیک چای را می توانید برای صبحانه و یا عصرانه آماده کرده و با یک لیوان شیر و یا چای سرو کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک چای را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک چای ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو ( می توانید حذف کنید ) و دارچین را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و هم می زنیم تا از حالت لختگی در آید و یک دست شود . سپس شکر را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و فرم بگیرد به طوری که رد همزن روی مواد بماند .
حالا روغن را هم زده و با دور کند همزن هم می زنیم . چای دم کرده غلیظ را نیز اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا چای هم با دیگر مواد کاملا مخلوط شود .
در پایان ترکیب مواد خشک را هم که از قبل الک کرده ایم را به آرامی و کم کم به مواد کیک چای اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شده و مایع یک دستی به دست آید .
کف قالب را چرب و آد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک را داخل قالب ریخته و کیک را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
کیک چای را تزئین کرده و بعد از تزئین با یک فنجان چای سرو می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید به مواد کیک چای ، گردوی خرد شده نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !