پلو و کباب تاجیکی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 1/2 پیمانه
برنج
300 گرم
گوشت گوساله
2 عدد
پیاز
3 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
2 قاشق غذا خوری
سماق
به مقدار لازم
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
کره
پلو و کباب تاجیکی

امروز می خواهیم طرز تهیه پلو و کباب تاجیکی را آموزش دهیم که دستور و عکس آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده اسال کرده اند . پلو وکباب تاجیکی یکی از خوشمزه ترین انواع غذاهاست که به خاطر رنگ و لعابی هم که دارد یک گزینه مناسب برای میهمانی ها می باشد . در تهیه این غذا از گوشت گوساله استفاده می شود که می توان به جای آن از گوشت گوسفندی نیز استفاده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پلو و کباب تاجیکی را با گوشت گوسفند آموزش می دهد .
برای تهیه پلو و کباب تاجیکی ، ابتدا برنج را شسته و با کمی نمک می گذاریم تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت ( بسته به نوع و تازه یا کهنه بودن برنج ) خیس بخورد .
یک عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد کرده و در کمی کره تفت می دهیم تا سبک شود . سپس گوشت گوسفندی خرد شده و یا گوشت گوساله را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شوند . حالا کمی آب و زعفران اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت ها با حرارت ملایم بپزند و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
آّب روی برنج را خالی می کنیم ودر قابلمه در حال جوش می ریزیم .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است
برنج را در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد .
کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار داده و برنج آبکش شده را روی ته دیگ ریخته و در قابلمه دمی می گذاریم و زیر حرارت را بلند می کنیم تا برنج کمی بخار کند و بعد زیر برنج را کم می کنیم تا با حرارت ملایم در مدت ۴۵ دقیق برنج آبکش دم بکشد .
سپس کره را که کمی داغ کردهیم را روی برنج می ریزیم .
برنج را به هنگام سرو به چهار قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت آن سماق ، به یک قسمت زعفران دم کرده ، به یک قسمت پیاز و جعفری اضافه کرده و یک قسمت را سفید نگه می داریم . سپس هر قسمت از پلو را به ترتیب داخل دیس کشیده و روی آن را با گوشت گوسفند و یا گوساله پر می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*