- زمان آماده سازی
- 50 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 12 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- می 9, 2016
- 2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- ماست
- 1 پیمانه
- روغن
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری
- پودر هل
- 1 پیمانه
- آب
- 1/4 پیمانه
- گلاب
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 قاشق غذا خوری
- زعفران
- 1/4 قاشق چای خوری
- پودر هل اضافه
- برای تزئین
- پودر نارگیل
- برای تزئین
- پودر پسته
کیک شربتی یکی از کیک های خوشمزه و بسیار خوش رنگ و رو است که طرفداران زیادی دارد .
این کیک بافت بسیار نرمی دارد و یکی از بهترین کیک ها برای پذیرایی از میهمانان است .
این کیک طرز تهیه راحتی دارد البته به شرط اینکه تمام مراحل تهیه آن را به درستی انجام دهید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک شربتی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک شربتی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم . ( الک کردن آرد باعث می شود به هنگام اضافه کردن آرد ، مایع کیک گلوله گلوله نشود و کیک شربتی بهتر پف کند . )
فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود .
روغن ( جامد و یا مایع فرقی نمی کند ) و شکر را خوب هم می زنیم تا کرمی رنگ و کاملا یکدست شود .
در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت 2 دقیقه هم می زنیم . ( مدت زمان هم زدن تخم مرغ ها در کیفیت و پف کیک تاثیر بسیار زیادی دارد . )
سپس هل را اضافه می کنیم . ماست را که حتما باید شیرین باشد را نیز به مایع کیک اضافه کرده و خوب هم می زنیم . ( اگر ماست ترش باشد مایع کیک می برد و در پایان کیک پودر می شود )
حالا آرد و بکینگ پودر را که از قبل باهم مخلوط و الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک شربتی اضافه کرده و هم می زنیم .
قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کف آن کاغذ روغنی می اندازیم و بعد مایع کیک را در قالب ریخته و با یک قاشق مایع را درکل قالب پخش می کنیم .
قالب را به مدت 30 دقیقه ( البته بستگی به دمای فر دارد ) قرار می دهیم تا بپزد . می توانید بعد از بیست دقیقه در فر را باز کرده و با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . به این صورت که خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید اگر خلال دندان تمیز درآمد کیک شربتی شما آماده است . بعد از اینکه کیک کاملا پخت ، گریل را روشن می کنیم تا روی آن هم کمی طلایی رنگ شود و بعد کیک را از فر بیرون می آوریم تا کاملا خنک شود .
برای آماده کردن شربت ، آب و شکر و زعفران را باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آب حل شده و به جوش آید . بعد از ده دقیقه پودر هل را اضافه می کنیم . زیر حرارت را خاموش کرده و گلاب را اضافه می کنیم .
بعد از اینکه کیک و شربت کاملا خنک شدند ، با یک چاقوی تیز کیک را به صورت لوزی برش زده و بعد شربت خنک را روی آن می ریزیم به طوری که کل کیک را بپوشاند .
و بعد پودر نارگیل را نیز روی سطح کیک پخش می کنیم .
برش های کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم و در صورت تمایل روی کیک ها کمی خلال پسته و یا پودر پسته می ریزیم .
کیک شربتی را با یک فنجان چای نوش جان کنید .
- در صورت تمایل می توانید پودر نارگیل را حذف کنید .
- در تهیه کیک شربتی هم می توانید از روغن مایع و هم از روغن جامد استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !