کیک شربتی

زمان آماده سازی
50 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
1 پیمانه
ماست
1 پیمانه
روغن
4 عدد
تخم مرغ
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
پودر هل
1 پیمانه
آب
1/4 پیمانه
گلاب
1 پیمانه
شکر
1 قاشق غذا خوری
زعفران
1/4 قاشق چای خوری
پودر هل اضافه
برای تزئین
پودر نارگیل
برای تزئین
پودر پسته
کیک شربتی

کیک شربتی یکی از کیک های خوشمزه و بسیار خوش رنگ و رو است که طرفداران زیادی دارد .
این کیک بافت بسیار نرمی دارد و یکی از بهترین کیک ها برای پذیرایی از میهمانان است .
این کیک طرز تهیه راحتی دارد البته به شرط اینکه تمام مراحل تهیه آن را به درستی انجام دهید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک شربتی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک شربتی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم . ( الک کردن آرد باعث می شود به هنگام اضافه کردن آرد ، مایع کیک گلوله گلوله نشود و کیک شربتی بهتر پف کند . )
فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود .
روغن ( جامد و یا مایع فرقی نمی کند ) و شکر را خوب هم می زنیم تا کرمی رنگ و کاملا یکدست شود .
در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت 2 دقیقه هم می زنیم . ( مدت زمان هم زدن تخم مرغ ها در کیفیت و پف کیک تاثیر بسیار زیادی دارد . )
سپس هل را اضافه می کنیم . ماست را که حتما باید شیرین باشد را نیز به مایع کیک اضافه کرده و خوب هم می زنیم . ( اگر ماست ترش باشد مایع کیک می برد و در پایان کیک پودر می شود )
حالا آرد و بکینگ پودر را که از قبل باهم مخلوط و الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک شربتی اضافه کرده و هم می زنیم .
قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کف آن کاغذ روغنی می اندازیم و بعد مایع کیک را در قالب ریخته و با یک قاشق مایع را درکل قالب پخش می کنیم .
قالب را به مدت 30 دقیقه ( البته بستگی به دمای فر دارد ) قرار می دهیم تا بپزد . می توانید بعد از بیست دقیقه در فر را باز کرده و با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . به این صورت که خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید اگر خلال دندان تمیز درآمد کیک شربتی شما آماده است . بعد از اینکه کیک کاملا پخت ، گریل را روشن می کنیم تا روی آن هم کمی طلایی رنگ شود و بعد کیک را از فر بیرون می آوریم تا کاملا خنک شود .
برای آماده کردن شربت ، آب و شکر و زعفران را باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آب حل شده و به جوش آید . بعد از ده دقیقه پودر هل را اضافه می کنیم . زیر حرارت را خاموش کرده و گلاب را اضافه می کنیم .
بعد از اینکه کیک و شربت کاملا خنک شدند ، با یک چاقوی تیز کیک را به صورت لوزی برش زده و بعد شربت خنک را روی آن می ریزیم به طوری که کل کیک را بپوشاند .
و بعد پودر نارگیل را نیز روی سطح کیک پخش می کنیم .
برش های کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم و در صورت تمایل روی کیک ها کمی خلال پسته و یا پودر پسته می ریزیم .
کیک شربتی را با یک فنجان چای نوش جان کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید پودر نارگیل را حذف کنید .
  2. در تهیه کیک شربتی هم می توانید از روغن مایع و هم از روغن جامد استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*