شیرینی پنجره ای

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 عدد
تخم مرغ
1/2 پیمانه
پودر نشاسته
1 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شیر یا ماست
به مقدار لازم
پودر شکر
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
2 قاشق سوپخوری
گلاب
شیرینی پنجره ای

شیرینی پنجره ای یا نان پنجره ای یکی ازشیرینی های سنتی و قدیمی است که بسیار پر طرفدار است و با توجه به اینکه برای تهیه این شیرینی نیاز به مهارت خاصی نیست خیلی راحت می توان در منزل تهیه و نوش جان کرد .

شیرینی پنجره ای ترد و خوشمزه گزینه ای بسیار عالی برای عید نوروز است .

سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی پنجره ای ویژه نوروز را آموزش می دهد .
طرزتهیه:
برای تهیه شیرینی پنجره ای ابتدا پودر نشاسته ، شیر ( یا ماست ) و گلاب را در ظرف گودی ریخته و آرام آرام مخلوط می کنیم تا نشاسته در شیر گلوله نشود .

بعد از اینکه نشاسته با شیر مخلوط  و در آن حل شد ، آرد را کم کم اضافه می کنیم . سپس تخم مرغ اول را به همراه وانیل اضافه کرده و هم می زنیم  و بعد تخم مرغ دوم و سوم را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . وقتی مایع شیرینی پنجره ای ما آماده شد ، آن را از صافی رد می کنیم تا اگر گلوله هایی در مایع باشد از بین برود . روغن را در یک قابلمه کوچک ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را در روغن فرو می بریم تا داغ شود و بلافاصله تا لبه قالب در مایع شیرینی پنجره ای فرو برده و چند لحظه ای در مایع شیرینی  نگه می داریم تا به قالب بچسبد و بعد در روغن داغ فرو برده و قالب را کمی تکان می دهیم تا مایع از قالب جدا شود . بعد از اینکه رنگ شیرینی پنجره ای کمی طلایی شد و پف کرد ، از روغن بیرون آورده ، روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی اش گرفته شود . همه شیرینی پنجره ای ها را به همین صورت درست کرده و سپس در پودر شکر می غلتانیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.


  1. در زمان سرخ کردن شیرینی پنجره ای مایه را مرتب هم می زنیم تا نشاسته موجود در مایع شیرینی در ته ظرف ته نشین نشود .
  2. در تهیه این شیرینی بهتر است از شیر استفاده شود تا شیرینی های تردتری داشته باشیم .
  3. می توانید به شیرینی های پنجره ای مقداری زعفران دم کرده و پودر هل نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*