شیرینی پنجره ای یا نان پنجره ای یکی ازشیرینی های سنتی و قدیمی است که بسیار پر طرفدار است و با توجه به اینکه برای تهیه این شیرینی نیاز به مهارت خاصی نیست خیلی راحت می توان در منزل تهیه و نوش جان کرد .
شیرینی پنجره ای ترد و خوشمزه گزینه ای بسیار عالی برای عید نوروز است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی پنجره ای ویژه نوروز را آموزش می دهد . طرزتهیه:
برای تهیه شیرینی پنجره ای ابتدا پودر نشاسته ، شیر ( یا ماست ) و گلاب را در ظرف گودی ریخته و آرام آرام مخلوط می کنیم تا نشاسته در شیر گلوله نشود .
بعد از اینکه نشاسته با شیر مخلوط و در آن حل شد ، آرد را کم کم اضافه می کنیم . سپس تخم مرغ اول را به همراه وانیل اضافه کرده و هم می زنیم و بعد تخم مرغ دوم و سوم را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . وقتی مایع شیرینی پنجره ای ما آماده شد ، آن را از صافی رد می کنیم تا اگر گلوله هایی در مایع باشد از بین برود . روغن را در یک قابلمه کوچک ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را در روغن فرو می بریم تا داغ شود و بلافاصله تا لبه قالب در مایع شیرینی پنجره ای فرو برده و چند لحظه ای در مایع شیرینی نگه می داریم تا به قالب بچسبد و بعد در روغن داغ فرو برده و قالب را کمی تکان می دهیم تا مایع از قالب جدا شود . بعد از اینکه رنگ شیرینی پنجره ای کمی طلایی شد و پف کرد ، از روغن بیرون آورده ، روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی اش گرفته شود . همه شیرینی پنجره ای ها را به همین صورت درست کرده و سپس در پودر شکر می غلتانیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.
در زمان سرخ کردن شیرینی پنجره ای مایه را مرتب هم می زنیم تا نشاسته موجود در مایع شیرینی در ته ظرف ته نشین نشود .
در تهیه این شیرینی بهتر است از شیر استفاده شود تا شیرینی های تردتری داشته باشیم .
می توانید به شیرینی های پنجره ای مقداری زعفران دم کرده و پودر هل نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !