شیرینی بهشتی یک نوع شیرینی بسیار ترد و لطیف است که طعم بسیار عالی هم دارد .
این شیرینی یکی از بهترین شیرینی ها برای پذیرایی از میهمانان در عید نوروز است و ماندگاری بسیار خوبی هم دارد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی بهشتی ویژه نوروز را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی بهشتی ابتدا روغن را آب می کنیم و بعد داخل یخچال می گذاریم تا سفت و صاف شود .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
روغن سفت شده را با پودر شکر با سرعت بالای همزن می زنیم تا سفید رنگ و یکدست شود .
وانیل را به روغن و پودر شکر اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه هم می زنیم .
آرد را چند بار الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه کرده و آرام آرام هم می زنیم . در پایان روغن مایع را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم .
به یک قسمت یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده اضافه می کنیم .
به یک قسمت کمی کاکائو می زنیم و قسمت دیگر را هم سفید نگه می داریم .
یک قسمت را داخل قیف ریخته و بقیه را داخل کیسه فریزر در یخچال قرار می دهیم .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی بهشتی ها را با کمی فاصله با ماسوره مخصوص شکوفه می زنیم .
وقتی تمام سینی پر شد ، آن را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا شیرینی بهشتی های ما بپزند .
بعد از اینکه شیرینی بهشتی آماده شد از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شوند و بعد از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف در بسته نگهداری می کنیم .
شیرینی بهشتی را با یک فنجان چای نوش جان کنید .
در تهیه شیرینی بهشتی علاوه بر زعفران و کاکائو می توانید از رنگ لبو و یا رنگ های خوراکی مجاز نیز استفاده کنید .
این شیرینی بسیار ترد است بنابراین تا زمانی که کاملا خنک نشده آن را از کاغذ روغنی جدا نکنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !