بادمجان شکم پر

زمان آماده سازی
120 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
10 عدد
بادمجان
2 عدد
پیاز
1 عدد
فلفل دلمه ای
500 گرم
گوشت چرخ کرده
200 گرم
گردو خرد شده
3 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
زردچوبه
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
در صورت تمایل
جعفری خرد شده
بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر یکی از خورشت های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که طرز تهیه راحتی دارد و می توانید آن را برای میهمانی ها آماده و سرو کنید . بادمجان شکم پر را می توان به عنوان خورشت در کنار برنج و یا به عنوان خوراک با نان سرو کرد . مواد میانی بادمجان شکم پر هم متفاوت است ولی معمولا برای تهیه آن از گوشت چرخ کرده ، فلفل دلمه ای ، گردو ، پیاز و سبزی معطر استفاده می شود .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بادمجان شکم پر را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز خانم کبری آسایش ارسال کرده اند .

برای تهیه بادمجان شکم پر ، ابتدا بادمجان ها را راه راه پوست گرفته و یک برش عمودی روی بادمجان ها ایجاد می کنیم تا بعد از سرخ کردن ، بادمجان ها را با مواد گوشتی پر کنیم . به بادمجان ها نمک زده و به مدت ۲ ساعت کنار می گذاریم تا آب بیاندازند و تلخی آنها گرفته شود . سپس بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و در تابه ای به همراه کمی روغن سرخ می کنیم . بادمجان های سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود .

برای تهیه مواد میانی ، ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شده و طلایی رنگ شوند . سپس گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت نیز تغییر کند . حالا فلفل دلمه ای نگینی شده و گردوهای خرد شده را هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . نمک ، فلفل ، زردچوبه ، رب و در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد کمی آب به سس گوشتی اضافه می کنیم تا مواد ما کاملا بپزد و آب آن تبخیر شود .

بعد از اینکه مواد گوشتی آماده شد ، داخل بادمجان ها را با آن پر می کنیم . یک عدد پیاز دیگر نگینی خرد کرده و کمی تفت می دهیم . سپس کمی رب ، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده ، کمی آب هم می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سس کمی غلیظ شود . سپس بادمجان های شکم پر را داخل سس قرار داده و تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت نیم ساعت دیگر بپزد و سس کمی غلیظ تر شود . بادمجان شکم پر را در ظرف مورد نظر کشیده و با برنج و یا نان سرو می کنیم .

  1. می توانید به مواد گوشتی ، سویا نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*