سیب زمینی تنوری شکم پر

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
75 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
4 عدد بزرگ
سیب زمینی
200 گرم
گوشت چرخ کرده
200 گرم
قارچ
2 عدد
گوجه فرنگي
1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای
1 عدد
پیاز
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
1/2 قاشق چای خوری
پودر آویشن
1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر
به مقدار لازم
کره آب شده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
سیب زمینی تنوری شکم پر

سیب زمینی تنوری شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که می توان آن را به راحتی تهیه کرد . سیب زمینی تنوری شکم پر را هم می توان به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی در نظر گرفت . داخل سیب زمینی ها را هم می توان با مواد دلخواه پر کرد . هم می توان از گوشت استفاده کرد و یا اینکه برای تهیه آن از ژامبون و یا کالباس استفاده کرد . پنیر مورد استفاده نیز می تواند پنیر پیتزا و یا چدار باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر را آموزش می دهد .
برای تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر ، ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود . سیب زمینی ها را شسته و با یک دستمال تمیز کاملا خشک می کنیم . سپس با یک چنگال سوراخ هایی روی سیب زمینی ها ایجاد کرده و اطراف آن را با کره آب شده چرب می کنیم .
سیب زمینی ها را به مدت ۱ ساعت داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کباب شوند .
تا آن زمان مواد داخل سیب زمینی را آماده می کنیم . یک عدد پیاز را رنده کرده و در کمی روغن تفت می دهیم . سپس گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل و زردچوبه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ ها را نیز خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای نگینی شده به گوشت اضافه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم تا آب قارچ ها خشک شود . گوجه ها را نیز اضافه کرده و به آن مقداری نمک ، پودر سیر و در صورت تمایل پودر آویشن نیز زده و زیر حرارت را کم می کنیم تا مواد کاملا پخته و آب آن خشک شود .
سیب زمینی ها را بعد از پخت از فر خارج کرده ، اجازه می دهیم کمی خنک شوند . سپس آنها را از وسط به دو نیم کرده و داخل سیب زمینی ها را کمی خالی می کنیم تا با سس گوشتی داخل آنها را پر کنیم .
روی سیب زمینی ها را با پنیر پیتزا پوشانده و سیب زمینی های شکم پر را دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا پنیر آب شده و طلایی رنگ شود .
سیب زمینی تنوری شکم پر را بعد از پخت از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید به جای پودر آویشن از پیازچه خرد شده نیز استفاده کنید .
  2. می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*