توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین ، خوش رنگ ترین و پر خاصیت ترین میوه های بهاری است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد و از محبوب ترین میوه ها محسوب می شود که از آن در تهیه انواع دسر ، کیک ، کمپوت ، مربا و مارمالاد استفاده می شود .
مارمالاد توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین مارمالاد هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و بسیار سریع نیز آماده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی را آموزش می دهد .
برای تهیه مارمالاد توت فرنگی ، ابتدا توت فرنگی ها را با آب سرد شسته و دم و برگ های آن را جدا می کنیم . سپس توت فرنگی ها را داخل دستگاه غذاساز ریخته و به صورت پوره در می آوریم .
پوره توت فرنگی را در یک قابلمه ( ترجیحا لعابی ) ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم . قابلمه را روی گاز گذاشته و در آن را می بندیم تا مارمالاد توت فرنگی به جوش آید . سپس در قابلمه را برداشته و زیر حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا مارمالاد توت فرنگی ما کمی قوام آید . هر چند دقیقه مارمالاد را هم می زنیم و کف روی آن را می گیریم تا در پایان مارمالاد خوشرنگ تری داشته باشیم .
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب سرد ریخته و روی بخار کتری می گذاریم تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی به دست آید .
ژلاتین حل شده در آب را به مارمالاد توت فرنگی اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد . بعد از اینکه مارمالاد کمی غلیظ شد ، آن را از روی حرارت بر می داریم .
مارمالاد توت فرنگی را کناری می گذاریم تا خنک شود . سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .
به جای دو قاشق غذا خوری پودر ژلاتین ، می توانید از 6 ورق ژلاتین استفاده کنید .
در صورت تمایل می توانید به مارمالاد توت فرنگی کمی گلاب نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !