خورشت قورمه سبزی از جمله غذاهایی است که اکثر ایرانی ها آن را دوست دارند و می توان آن را به عنوان یک غذای کامل در نظر گرفت چون تمام مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند .
لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و آب آن را چندبار عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود .
سبزی قورمه سبزی را در کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود .
پیاز را نگینی ریز می کنیم و در روغن حسابی تفت می دهیم . گوشت را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و اجازه می دهیم تا گوشت آب بیاندازد . بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند . سپس سبزی قورمه سبزی و لوبیاها را که آبکش کرده ایم را هم اضافه کرده و بازهم کمی تفت می دهیم تا با مواد دیگر مخلوط شود.
آبجوش را اضافه کرده ، در قابلمه را می بندیم و می گذاریم خورشت با حرارت ملایم به مدت 4 ساعت خوب بپزد .
سپس نمک ، رب انار و لیمو عمانی ها را که از قبل خیس شده و روی آن را با چنگال سوراخ کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم خورشت یک ساعت دیگر هم بپزد و حسابی جا بیفتد .
خواص :
لوبیای موجود در خورشت قورمه سبزی سرشار از کلسیم ، پروتئین گیاهی و فیبر است و برای کسانی که گوشت نمی خورند ، این غذا تمامی مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند .
گوشت قرمز سرشار از پروتئین و منبعی غنی از آهن، روی و سلنیوم است .
لیمو عمانی علاوه بر طعمدهندگی، چربی غذا را کاهش می دهد و بخش مهمی از مضرات گوشت قرمز را از بین میبرد .
پیاز به عنوان یک ضد عفونی کننده گوارشی موثر شناخته می شود و هم چنین اشتها آور نیز می باشد .
سبزی قورمه سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله است .
شنبلیله قورمه سبزی باید کم باشد چون زیاد آن باعث تلخ شدن خورشت می شود .
سبزی قورمه سبزی باید ریز خرد شود چون باعث می شود خورشت قورمه سبزی بهتر جا بیفتد .
به سبزی قورمه سبزی می توانید اسفناج هم اضافه کنید . سبزی اسفناج باعث لعابدار شدن خورشت میشود .
به جای رب انار می توانید از آبغوره و آب نارنج هم استفاده کنید ولی رب انار باعث خوشرنگ تر شدن و خوش طعم تر شدن خورشت شما می شود .
به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی هم می توانید استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !