خورشت قورمه سبزی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
300 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
سبزی قورمه سبزی
150 گرم
گوشت بره
1 مشت
لوبیا قرمز
1 عدد بزرگ
پیاز
2 قاشق غذا خوری
روغن جامد
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
1 قاشق چای خوری
رب انار ترش
2 عدد
لیمو عمانی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
خورشت قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزی از جمله غذاهایی است که اکثر ایرانی ها آن را دوست دارند و می توان آن را به عنوان یک غذای کامل در نظر گرفت چون تمام مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند .

طرز تهیه قورمه سبزی در سایت آیکابان

لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و آب آن را چندبار عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود .

سبزی قورمه سبزی را در کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود .

پیاز را نگینی ریز می کنیم و در روغن حسابی تفت می دهیم . گوشت را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و اجازه می دهیم تا گوشت آب بیاندازد . بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند . سپس سبزی قورمه سبزی  و لوبیاها را که آبکش کرده ایم را هم اضافه کرده و بازهم کمی تفت می دهیم تا با مواد دیگر مخلوط شود.

آبجوش را اضافه کرده ، در قابلمه را می بندیم و می گذاریم خورشت با حرارت ملایم به مدت 4 ساعت خوب بپزد .

سپس نمک ، رب انار و لیمو عمانی ها را که از قبل خیس شده و روی آن را با چنگال سوراخ کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم خورشت یک ساعت دیگر هم بپزد و حسابی جا بیفتد .

خواص :

لوبیای موجود در خورشت قورمه سبزی سرشار از کلسیم ، پروتئین گیاهی و فیبر است و برای کسانی که گوشت نمی خورند ، این غذا تمامی مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند .

گوشت قرمز سرشار از پروتئین و منبعی غنی از آهن، روی و سلنیوم است .

لیمو عمانی علاوه بر طعم‌دهندگی، چربی غذا را کاهش می دهد و بخش مهمی از مضرات گوشت قرمز را از بین می‌برد .

پیاز به عنوان یک ضد عفونی کننده گوارشی موثر شناخته می شود و هم چنین اشتها آور نیز می باشد .

  1. سبزی قورمه سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله است .
  2. شنبلیله قورمه سبزی باید کم باشد چون زیاد آن باعث تلخ شدن خورشت می شود .
  3. سبزی قورمه سبزی باید ریز خرد شود چون باعث می شود خورشت قورمه سبزی بهتر جا بیفتد .
  4. به سبزی قورمه سبزی می توانید اسفناج هم اضافه کنید . سبزی اسفناج باعث لعابدار شدن خورشت میشود .
  5. به جای رب انار می توانید از آبغوره و آب نارنج هم استفاده کنید ولی رب انار باعث خوشرنگ تر شدن و خوش طعم تر شدن خورشت شما می شود .
  6. به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی هم می توانید استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*