خورشت قیمه بادمجان

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
240 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
500 گرم
گوشت خورشتی
6 عدد
بادمجان
4 عدد
گوجه فرنگي
2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 عدد
پیاز
1/2 پیمانه
لپه
2 قاشق غذا خوری
آبغوره
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان ، یکی از خوشمزه ترین خورشت های سنتی ایرانی است که بسیار معروف بوده و طرفداران بسیار زیادی نیز دارد .
این خورشت خوشمزه به روش های مختلفی طبخ می شود و در تهیه آن می توان از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ استفاده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان را آموزش می دهد .
برای تهیه خورش قیمه بادمجان ، لپه ها را از شب قبل خیس کرده و آب آن را چندین بار عوض می کنیم تا نفخ لپه ها گرفته شود .
یک عدد پیاز نگینی شده را در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود . سپس گوشت گوسفندی را به پیاز داغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . لپه ها را نیز آبکش کرده و به گوشت اضافه می کنیم . زردچوبه ، فلفل و مقدار کمی دارچین را نیز اضافه می کنیم . رب را زده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . حالا به مقدار کافی آب به خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت ما به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد .
بادمجان ها را پوست گرفته ، نمک می زنیم و می گذاریم یک ساعت بماند تا نمکها جذب بادمجان شوند و آب بیندازند . در این صورت هم تلخی بادمجان گرفته می شود و هم به هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می شود .
بادمجان ها را با یک دستمال تمیز خوب خشک کرده و سرخ می کنیم .
سر گوجه ها را درآورده و از وسط برش می دهیم  .
به گوجه ها مقدار کمی نمک و فلفل می زنیم و کف قابلمه می چینیم . بادمجان های سرخ شده را نیز روی گوجه ها قرار می دهیم و بعد خورش قیمه را به گوجه بادمجان اضافه می کنیم . در پایان مقدار کمی نمک و آب غوره به خورشت قیمه بادمجان اضافه کرده و اجازه می دهیم خورشت ما به مدت نیم ساعت دیگر بپزد تا کاملا جا بیافتد .
خورشت قیمه بادمجان را در ظرف مورد نظر کشیده و با سیب زمینی خلالی سرخ شده تزئین کنید .

  1. می توانید به جای آب غوره از لیمو عمانی و یا گرد لیمو نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*