- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 240 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 6 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- می 20, 2016
- 500 گرم
- گوشت خورشتی
- 6 عدد
- بادمجان
- 4 عدد
- گوجه فرنگي
- 2 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 1 عدد
- پیاز
- 1/2 پیمانه
- لپه
- 2 قاشق غذا خوری
- آبغوره
- 1/2 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- به مقدار لازم
- روغن
خورشت قیمه بادمجان ، یکی از خوشمزه ترین خورشت های سنتی ایرانی است که بسیار معروف بوده و طرفداران بسیار زیادی نیز دارد .
این خورشت خوشمزه به روش های مختلفی طبخ می شود و در تهیه آن می توان از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ استفاده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان را آموزش می دهد .
برای تهیه خورش قیمه بادمجان ، لپه ها را از شب قبل خیس کرده و آب آن را چندین بار عوض می کنیم تا نفخ لپه ها گرفته شود .
یک عدد پیاز نگینی شده را در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود . سپس گوشت گوسفندی را به پیاز داغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . لپه ها را نیز آبکش کرده و به گوشت اضافه می کنیم . زردچوبه ، فلفل و مقدار کمی دارچین را نیز اضافه می کنیم . رب را زده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . حالا به مقدار کافی آب به خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت ما به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد .
بادمجان ها را پوست گرفته ، نمک می زنیم و می گذاریم یک ساعت بماند تا نمکها جذب بادمجان شوند و آب بیندازند . در این صورت هم تلخی بادمجان گرفته می شود و هم به هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می شود .
بادمجان ها را با یک دستمال تمیز خوب خشک کرده و سرخ می کنیم .
سر گوجه ها را درآورده و از وسط برش می دهیم .
به گوجه ها مقدار کمی نمک و فلفل می زنیم و کف قابلمه می چینیم . بادمجان های سرخ شده را نیز روی گوجه ها قرار می دهیم و بعد خورش قیمه را به گوجه بادمجان اضافه می کنیم . در پایان مقدار کمی نمک و آب غوره به خورشت قیمه بادمجان اضافه کرده و اجازه می دهیم خورشت ما به مدت نیم ساعت دیگر بپزد تا کاملا جا بیافتد .
خورشت قیمه بادمجان را در ظرف مورد نظر کشیده و با سیب زمینی خلالی سرخ شده تزئین کنید .
- می توانید به جای آب غوره از لیمو عمانی و یا گرد لیمو نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !