خورشت کرفس یکی از خورشت های سنتی ایرانی است که روشهای طبخ مختلفی دارد و در آن از چاشنی های مختلفی نیز استفاده می شود .
در تهیه خورشت کرفس می توان لوبیا نیز استفاده کرد که البته کاملا اختیاری است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت کرفس با لوبیا قرمز را آموزش می دهد .
برای تهیه خورشت کرفس ابتدا ساقه ها و برگهای کرفس را شسته و خرد می کنیم و در تابه ای تف می دهیم . بعد نعنا و جعفری ساطوری شده را نیز اضافه می کنیم تا به همراه کرفس ها کمی تفت بخورند .
در یک قابلمه یک عدد پیاز نگینی شده را با کمی روغن تفت می دهیم . سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
لوبیاها را که از شب قبل خیس کرده ایم و چندین بار آب آن را عوض کرده ایم را به گوشت اضافه کرده و هم می زنیم .
و بعد سبزیجات تفت داده شده را هم به خورشت کرفس اضافه می کنیم . به مقدار مناسب آب را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت کرفس به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا خورشت کرفس ما به آرامی بپزد و جا بیفتد .
نیم ساعت قبل از پخت کامل نمک و رب انار و یا آبغوره را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت کرفس جا افتاده و به روغن بیفتد . بعد از اینکه خورشت کرفس ما آماده شد در ظرف مورد نظر کشیده و با برنج ایرانی میل می کنیم .
خواص :
کرفس سرشار از منیزیم ، کلسیم ، فسفر ، فیبر ، منگنز و ویتامین های A ، K و B6 است .
مصرف کرفس در درمان درد معده ، بوی بد دهان ، یبوست ، ناراحتی های اعصاب و روماتیسم موثر است .
کرفس حاوی ترکیباتی است که به تقویت سیستم گوارش کمک می کند و از سرطان روده و معده جلوگیری می کند .
لوبیای قرمز سرشار از کلسیم ، پروتئین گیاهی و فیبر است و برای کسانی که گوشت نمی خورند ، این غذا تمامی مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند .
استفاده از لوبیا در تهیه خورشت کرفس اختیاری است .
در تهیه خورشت کرفس می توانید از چاشنی های دیگری مثل لیمو عمانی ، گرد لیمو ، رب گوجه فرنگی و آبغوره نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !