خورشت کرفس

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
گوشت خورشتی
1 عدد
پیاز
250 گرم
کرفس
100 گرم
جعفری
50 گرم
نعنا
1/2 پیمانه
لوبیا قرمز
1 قاشق مربا خوری
رب انار ترش
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
روغن جامد
خورشت کرفس

خورشت کرفس یکی از خورشت های سنتی ایرانی است که روشهای طبخ مختلفی دارد و در آن از چاشنی های مختلفی نیز استفاده می شود .

در تهیه خورشت کرفس می توان لوبیا نیز استفاده کرد که البته کاملا اختیاری است .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت کرفس با لوبیا قرمز را آموزش می دهد .

برای تهیه خورشت کرفس ابتدا ساقه ها و برگهای کرفس را شسته و خرد می کنیم و در تابه ای تف می دهیم . بعد نعنا و جعفری ساطوری شده را نیز اضافه می کنیم تا به همراه کرفس ها کمی تفت بخورند .

در یک قابلمه یک عدد پیاز نگینی شده را با کمی روغن تفت می دهیم . سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

لوبیاها را که از شب قبل خیس کرده ایم و چندین بار آب آن را عوض کرده ایم را به گوشت اضافه کرده و هم می زنیم .

و بعد سبزیجات تفت داده شده را هم به خورشت کرفس اضافه می کنیم . به مقدار مناسب آب را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت کرفس به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا خورشت کرفس ما به آرامی بپزد و جا بیفتد .

نیم ساعت قبل از پخت کامل نمک و رب انار و یا آبغوره را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت کرفس جا افتاده و به روغن بیفتد  . بعد از اینکه خورشت کرفس ما آماده شد در ظرف مورد نظر کشیده و با برنج ایرانی میل می کنیم .

 خواص :

کرفس سرشار از منیزیم ، کلسیم ، فسفر ، فیبر ، منگنز و ویتامین های   A ، K  و B6 است .

مصرف کرفس در درمان درد معده ، بوی بد دهان ، یبوست ، ناراحتی های اعصاب و روماتیسم موثر است .

کرفس حاوی ترکیباتی است که به تقویت سیستم گوارش کمک می کند و از سرطان روده و معده جلوگیری می کند .

لوبیای قرمز سرشار از کلسیم ، پروتئین گیاهی و فیبر است و برای کسانی که گوشت نمی خورند ، این غذا تمامی مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند .

  1. استفاده از لوبیا در تهیه خورشت کرفس اختیاری است .
  2. در تهیه خورشت کرفس می توانید از چاشنی های دیگری مثل لیمو عمانی ، گرد لیمو ، رب گوجه فرنگی و آبغوره نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*