سوفله اسفناج

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1/2 پیمانه
کره
5 عدد
تخم مرغ
300 گرم
اسفناج
1/4 پیمانه
آرد
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 پیمانه
شیر
1 پیمانه
پنیر پارمزان
1/4 قاشق چای خوری
پودر جوز هندی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
سوفله اسفناج

سوفله انواع مختلفی دارد و هم می توان آن را به عنوان دسر سرو نمود و هم به عنوان پیش غذا ، سوفله را می توان با مربا ، شکلات ، میوه و پنیر تهیه کرد و به عنوان دسر میل نمود و یا اینکه سوفله را از سیب زمینی ، ژامبون ، سبزیجات و گوشت تهیه و به عنوان پیش غذا نوش جان کرد .
امروز می خواهیم طرز تهیه سوفله اسفناج را آموزش دهیم که بسیار خوشمزه است و یک پیش غذای بسیار عالی برای مهمانی ها هم محسوب می شود .
طرز تهیه سوفله اسفناج در سایت آشپزی آیکابان :
برای تهیه سوفله اسفناج ، ابتدا اسفناج ها را خوب پاک کرده و می شوییم . سپس داخل آبکش ریخته و اجازه می دهیم تا آب آن کاملا گرفته شود و بعد خرد می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . زرده و سفیده تخم مرغ ها را هم جدا می کنیم . سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا سفت شده و از کاسه بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
در یک قابلمه کره را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا آب شود و شروع به حباب زدن کند . سپس آرد و بکینگ پودر از قبل الک شده را کم کم به کره اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب و یک دست شوند . سپس شیر را هم اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا مواد ما غلیظ شود . حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و پنیر رنده شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا پنیر آب شود .
بعد از آب شدن پنیر ، اسفناج خرد شده ، جوز هندی ، نمک ، فلفل و زرده های تخم مرغ را هم به سس اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا مخلوط شوند .
حالا سفیده های تخم مرغ را که از قبل هم زده ایم را به مواد بالا اضافه کرده و به آرامی و به صورت دورانی ( از پایین به بالا هم می زنیم تا سفیده نیز با دیگر مواد مخلوط شود اما پف آن نخوابد )
ظرف مورد نظر را با مقدار کمی کره چرب کرده و سوفله اسفناج را کم کم داخل آن می ریزیم . سپس سوفله اسفناج را در فر از قبل گرم شده ، به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ( بستگی به دمای فر دارد ) قرار می دهیم تا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود .
سپس از فر خارج کرده و سرو می کنیم .

  1. تا نیم ساعت بعد از پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله اسفناج نخوابد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*