- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 60 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 4 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- فوریه 26, 2017
- 3 پیمانه
- برنج ایرانی
- 200 گرم
- اسفناج خرد شده
- 1 عدد کوچک
- سینه مرغ
- 1 عدد
- هویج
- 1 عدد
- پیاز
- 1 عدد
- سیب زمینی
- 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- به مقدار لازم
- پودر کاری
- به مقدار لازم
- روغن
اسفناج پلو ، یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ما ایرانی هاست که علاوه بر اینکه غذای راحتی محسوب می شود ، بسیار سالم و مقوی نیز می باشد .
برای تهیه اسفناج پلو می توانید از گوشت مرغ ، گوشت قرمز و یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ را آموزش می دهد .
برای تهیه اسفناج پلو با مرغ ، ابتدا برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت با کمی نمک کنار می گذاریم تا خیس بخورد .
اسفناج ها را نیز پاک کرده و می شوییم و بعد از اینکه آب اضافی آن گرفته شد خرد می کنیم .
سینه مرغ را هم به قطعات کوچک تر به صورت نواری و یا مکعبی خرد می کنیم .
حالا یک عدد پیاز نگینی شده را در روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند . سپس تکه های مرغ را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کرده و کمی طلایی رنگ شوند . حالا هویج های نگینی شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن اسفناج های خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا اسفناج ها نیز سرخ شده و آب آن خشک شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
حالا برنج را در قابلمه آب در حال جوش ریخته و آن را به مرحله آبکش کردن می رسانیم .
کف قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را قرار می دهیم . سپس مقداری از برنج آبکش شده را روی ته دیگ ریخته و روی آن مرغ و اسفناج سرخ شده و کمی پودر کاری می ریزیم و همین طور ادامه می دهیم تا برنج و مرغ و اسفناج تمام شوند . سپس در قابلمه دمی گذاشته و روی حرارت می گذاریم تا دم بکشد .
اسفناج پلو با مرغ ما بعد از ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت حاضر است .
- در صورت تمایل می توانید هویج نگینی شده را از دستور حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !