کوکی ها از محبوب ترین انواع بیسکوییت ها هستند که فوق العاده خوشمزه اند و طرز تهیه آن هم بسیار سریع و آسان است .
امروز سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوکی اسمارتیزی را آموزش می دهد که به خاطر رنگ آن و اسمارتیز های بکار رفته در آن همیشه مورد توجه کودکان بوده است . رویه کوکی اسمارتیزی ترد و بافت داخل آن نرم است و ماندگاری خوبی هم دارد و می توانید این کوکی های زیبا و خوشمزه را برای عید نوروز آماده کنید .
برای تهیه کوکی اسمارتیزی ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و بعد شکر و وانیل را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود ( حدود 8 دقیقه ) .سپس روغن جامد را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مایع کوکی اسمارتیزی اضافه می کنیم . خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت یک قاشق پودر کاکائو ، به یک قسمت چند قطره رنگ خوراکی و یک قاشق آرد و به قسمت دیگر هم فقط یک قاشق آرد اضافه می کنیم و هر کدام را جداگانه ورز می دهیم تا مواد کاملا باهم مخلوط و خمیر یک دستی به دست آید .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر کوکی اسمارتیزی به اندازه یک گردو برداشته و کف دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم . بعد اینکه تمام خمیر را گرد کردیم ، روی کوکی ها را با اسمارتیز تزیین کرده و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم .
بعد از 15 دقیقه سینی فر را خارج کرده واجازه می دهیم کوکی اسمارتیزی ما خنک شود . و بعد به راحتی از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای و یا نسکافه نوش جان می کنیم .
با این مقدار مواد حدودا 40 عدد کوکی اسمارتیزی خواهیم داشت .
این خمیر نیاز به ورز دادن زیادی ندارد فقط به اندازه ای که مواد باهم ترکیب و یک دست شود کافی است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !