- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 12 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- آوریل 17, 2017
- 225 گرم
- آرد
- 160 گرم
- شکر
- 125 گرم
- روغن مایع
- 125 گرم
- ماست
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 3 عدد
- سیب
- 3 قاشق سوپخوری
- گردو خرد شده
- 3 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
اسلایس سیب و گردو یک نوع کیک مغزدار بسیار خوشمزه است که مواد میانی آن شامل سیب ، گردو و دارچین می باشد که عطر و طعم بی نظیری به کیک می دهد .
اسلایس سیب و گردو بافت بسیار نرمی هم دارد و با ظاهری زیبا گزینه ای مناسب برای دورهمی های عصرانه محسوب می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه اسلایس سیب و گردو با عطر دارچین را آموزش می دهد .
برای تهیه اسلایس سیب و گردو ، ابتدا مواد میانی آن را آماده می کنیم . سه عدد سیب را رنده درشت کرده و داخل تابه ای به همراه ۷۰ گرم از شکر موجود روی حرارت قرار داده و هم می زنیم تا سیب ها کمی بپزد و آب آن کشیده شود . سپس گردو خرد شده و ۱٫۵ قاشق چای خوری دارچین را هم اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک زیر حرارت را خاموش می کنیم .
آرد ، بکینگ پودر و مابقی پودر دارچین را باهم ترکیب و ۲ بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و بقیه شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ شده و حجم آن دو برابر شود . سپس روغن مایع را اضافه کرده و کمی هم می زنیم و بعد ماست را اضافه می کنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک الک شده را هم کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا مایع یکدستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی می اندازیم ( من از قالب مستطیل ۲۴ در ۳۲ استفاده کردم ) سپس نیمی از مایع کیک را داخل قالب ریخته و بعد از آنکه سطح آن را صاف کردیم ، قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
سپس قالب را از فر خارج کرده و روی کیک را با مواد میانی که از قبل آماده کرده ایم می پوشانیم و بعد مابقی مایع کیک را روی مواد ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . روی کیک را با گردو خرد شده و بادام تزئین کرده و دوباره قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا اسلایس سیب و گردو ما بپزد و بعد به مدت ۲ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی رنگ شود .
اسلایس سیب و گردو را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .
- می توانید به جای ماست از همین مقدار شیر برای تهیه اسلایس سیب و گردو استفاده کنید .
- برای تزئین رویه کیک هم می توانید از خلال بادام و پسته استفاده کرده و یا حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !