اسلایس سیب و گردو

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
225 گرم
آرد
160 گرم
شکر
125 گرم
روغن مایع
125 گرم
ماست
4 عدد
تخم مرغ
3 عدد
سیب
3 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده
3 قاشق چای خوری
پودر دارچین
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
اسلایس سیب و گردو

اسلایس سیب و گردو یک نوع کیک مغزدار بسیار خوشمزه است که مواد میانی آن شامل سیب ، گردو و دارچین می باشد که عطر و طعم بی نظیری به کیک می دهد .
اسلایس سیب و گردو بافت بسیار نرمی هم دارد و با ظاهری زیبا گزینه ای مناسب برای دورهمی های عصرانه محسوب می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه اسلایس سیب و گردو با عطر دارچین را آموزش می دهد .
برای تهیه اسلایس سیب و گردو ، ابتدا مواد میانی آن را آماده می کنیم . سه عدد سیب را رنده درشت کرده و داخل تابه ای به همراه ۷۰ گرم از شکر موجود روی حرارت قرار داده و هم می زنیم تا سیب ها کمی بپزد و آب آن کشیده شود . سپس گردو خرد شده و ۱٫۵ قاشق چای خوری دارچین را هم اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک زیر حرارت را خاموش می کنیم .

آرد ، بکینگ پودر و مابقی پودر دارچین را باهم ترکیب و ۲ بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و بقیه شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ شده و حجم آن دو برابر شود . سپس روغن مایع را اضافه کرده و کمی هم می زنیم و بعد ماست را اضافه می کنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک الک شده را هم کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا مایع یکدستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی می اندازیم ( من از قالب مستطیل ۲۴ در ۳۲ استفاده کردم ) سپس نیمی از مایع کیک را داخل قالب ریخته و بعد از آنکه سطح آن را صاف کردیم ، قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
سپس قالب را از فر خارج کرده و روی کیک را با مواد میانی که از قبل آماده کرده ایم می پوشانیم و بعد مابقی مایع کیک را روی مواد ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . روی کیک را با گردو خرد شده و بادام تزئین کرده و دوباره قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا اسلایس سیب و گردو ما بپزد و بعد به مدت ۲ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی رنگ شود .
اسلایس سیب و گردو را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .

 

  1. می توانید به جای ماست از همین مقدار شیر برای تهیه اسلایس سیب و گردو استفاده کنید .
  2. برای تزئین رویه کیک هم می توانید از خلال بادام و پسته استفاده کرده و یا حذف کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*