کلوچه کنجدی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 پیمانه
آرد
1 پیمانه
پودر شکر
3/4 پیمانه
روغن مایع
3 قاشق غذا خوری
ماست
2 عدد
تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
نمک
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/2 قاشق چای خوری
رنده جوز هندی
1/4 قاشق چای خوری
پودر هل
به مقدار لازم
کنجد
به مقدار لازم
گردو خرد شده
کلوچه کنجدی

کلوچه کنجدی ، یکی از خوشمزه ترین انواع کلوچه است که بافت بسیار نرمی هم دارد و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است .
کلوچه کنجدی طرز تهیه ای مشابه کیک دارد فقط خمیر آن نسبتا سفت تر است . این کلوچه ها را می توان در کوتاه ترین زمان تهیه کرد . هم چنین علاوه بر کنجد می توانید از گردوی خرد شده نیز برای تهیه آن استفاده کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کلوچه کنجدی را آموزش می دهد .
برای تهیه کلوچه کنجدی ، ابتدا آرد و نمک را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . تخم مرغ ها ، پودر شکر و وانیل را باهم ترکیب کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با همزن برقی می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و بافت آن پفکی شود . حالا روغن را هم اضافه کرده و کمی هم می زنیم . ماست را با بکینگ پودر ترکیب کرده و چند لحظه صبر می کنیم تا ماست پف کند و بعد به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا ماست نیز با دیگر مواد ترکیب شود . در پایان ترکیب آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی و یا کاردک با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید . البته خمیر به گونه ای است که به دست می چسبد پس سعی نکنید با اضافه کردن آرد چسبندگی آن را بگیرید چرا که در غیر این صورت کلوچه های شما بافت سفتی خواهند داشت .
حالا روی خمیر را کاملا پوشانده و یا در ظرف دردار قرار داده و به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه در فریزر قرار می دهیم .
بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را از فریزر خارج می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم . از خمیر به اندازه یک گردو و یا کمی بزرگ تر برداشته و گلوله می کنیم و کمی با کف دست آن را پهن کرده و در کنجد و یا گردوی خرد شده غلتانده و با فاصله در سینی فر قرار می دهیم .
سپس سینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها طلایی رنگ شود و بپزند .
سپس از فر خارج کرده و بعد از اینکه کمی خنک شدند در ظرف دردار قرار می دهیم .
کلوچه کنجدی و یا گردی را با یک لیوان چای و یا شیر داغ سرو می کنیم .

  1. ادویه استفاده شده در کلوچه را بنا به سلیقه می توانید تغییر دهید .
  2. با این مقدار مواد 24 عدد کلوچه خواهید داشت .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*