- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 60 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 8 نفر
- وعده غذایی
- صبحانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- نوامبر 17, 2016
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 3/4 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- آرد
- 1/3 پیمانه
- روغن
- 1/2 پیمانه
- ارده کنجد
- 1 بسته
- خامه صبحانه
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- 1 1/2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- به مقدار لازم
- کنجد
کیک ارده و کنجد یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است که امروز آموزش داده می شود . این کیک عطر بسیار خوبی دارد و بافت آن نیز فوق العاده نرم و ترد است .
کیک ارده و کنجد بسیار مقوی بوده و می توان آن را برای فصل سرد پاییز و زمستان تهیه و برای صبحانه با یک لیوان شیر سرو کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک ارده و کنجد را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک ارده و کنجد ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا سفید رنگ شود . سپس تخم مرغ اول و وانیل را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم . حداقل دو دقیقه هم بزنید و بعد تخم مرغ دوم را هم اضافه کرده و دوباره دو دقیقه هم می زنیم .
حالا خامه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه نیز با دیگر مواد کاملا مخلوط شود . سپس ارده را هم زده و هم می زنیم در حدی که با دیگر مواد ترکیب شود .
در پایان ، ترکیب مواد خشک را هم اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی هم می زنیم . کف قالب مورد نظر را چرب و کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع کیک ارده و کنجد را داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . ( مایع این کیک نسبتا سفت است )
روی کیک کنجد ریخته به طوری که سطح آن را بپوشاند و بعد قالب را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا بپزد . بعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
کیک ارده و کنجد را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . سپس از قالب خارج کرده و بعد از تزئین برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
- در صورت تمایل می توانید بعد از چرب کردن قالب کف آن کنجد ریخته و مایع کیک را روی کنجدها بریزید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !