ته انداز مرغ و سیب زمینی

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
مرغ
2 پیمانه
برنج
1 عدد
سیب زمینی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1/2 پیمانه
زردچوبه
2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
روغن جامد یا کره
ته انداز مرغ و سیب زمینی

ته انداز مرغ و سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و می توانید در کوتاه ترین زمان آن را تهیه و در کنار خانواده سرو کنید .
ته انداز مرغ و سیب زمینی را می توانید در ماه مبارک رمضان برای سحری تدارک ببینید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ته انداز مرغ و سیب زمینی را آموزش می دهد .
برای تهیه ته انداز مرغ و سیب زمینی ، ابتدا برنج را با مقداری نمک خیس کنید .
مرغ ها را در کمی روغن و یا کره تفت دهید و اجازه دهید تا یک طرف آنها سرخ شود . نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ ها زعفرانی شود .
کف قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و مرغ ها را از طرفی که سرخ نشده در قابلمه بچینید .
سیب زمینی ها را نیز شسته و درشت ریز کنید و آنها را مابین مرغ ها در فضای خالی قابلمه قرار دهید .
در یک قابلمه متناسب با مقدار برنج آب ریخته و می گذاریم تا به جوش آید . آّب روی برنج را خالی می کنیم و در قابلمه در حال جوش می ریزیم . یک قاشق آبلیمو و یا ماست را هم به برنج اضافه می کنیم . با این کار برنج آبکش شده سفیدتری خواهیم داشت .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . در این مرحله می توانیم یک پیمانه آب سرد به برنج اضافه کنیم ( در این حالت به دانه های برنج شوک وارد شده و دانه های برنج قد می کشند )
برنج را در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد .
برنج را بعد از آبکش کردن در قابلمه روی مرغ و سیب زمینی بریزید و روی آن کمی زعفران دم کرده و کره آب شده ریخته ، اجازه دهید ته انداز مرغ و سیب زمینی شما به مدت 1.5 تا 2 ساعت با حرارت ملایم بپزد تا مرغ ها نیز کاملا مغز پخت شوند .
ته انداز مرغ و سیب زمینی را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد یا ماست بورانی سرو کنید .

  1. برای تهیه ته انداز مرغ و سیب زمینی از هر قسمت مرغ که بخواهید می توانید استفاده کنید . من از بال و پاچین برای تهیه این غذا استفاده می کنم .
  2. در صورت تمایل می توانید به برنج کمی زرشک و یا زیره نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*