سمبوسه با نان لواش

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 عدد
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
250 گرم
گوشت چرخ کرده
1 بسته
نان لواش
50 گرم
گشنیز
50 گرم
جعفری
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم
زردچوبه
به مقدار لازم
فلفل قرمز
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
روغن مایع
سمبوسه با نان لواش

پیاز را خرد کرده و در تابه با کمی روغن تف می دهیم . سپس زرد چوبه و رب را هم اضافه می کنیم و بعد از ان گوشت چرخ کرده را هم به موادمون اضافه کرده و با نمک و فلفل حسابی هم می زنیم . کمی اب اضافه می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا بپزد.سیب زمینی ها را اب پز یا بخار پز کرده و به صورت نگینی خرد می کنیم و به مایع گوشتمون اضافه می کنیم.

جعفری و گشنیز را هم خرد کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.

پیچیدن نان سمبوسه

نان لواش رو به تکه های 10 در 25 برش زده و مواد رو در گوشه اول ریخته و به شکل مثلثی تا می زنیم واین کار را انقدر تکرار می کنیم تا به انتهای نان برسیم.

روغن رو در ماهیتابه ریخته و سمبوسه ها رو روی حرارت متوسط از هر دو طرف سرخ می کنیم .

در انتها هم با حوله های مخصوص روغن اضافی سمبوسه ها را می گیریم.

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*