سمبوسه پیتزایی

نوشته شده توسط
ارسال شده در
150 گرم
گوشت چرخ کرده
250 گرم
قارچ
1 عدد
پیاز
1 عدد
فلفل دلمه ای
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
1 قاشق چای خوری
پودر آویشن
سمبوسه پیتزایی

سمبوسه یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین غذاهاست که جزو غذاهای فست فودی نیز محسوب می شود . برای تهیه سمبوسه می توان از نان لواش و یا خمیرهای خانگی و آماده استفاده کرد . داخل سمبوسه را هم می توان با مواد مختلفی پر کرد . امروز می خواهیم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با نان لواش را آموزش بدهیم که طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را تهیه کرد .
سمبوسه پیتزایی را می توانید به عنوان تغذیه فرزندان دلبندتان برای مدرسه نیز تهیه کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را آموزش می دهد .
برای تهیه سمبوسه پیتزایی ، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم . ( بهتر است از روغن کمی برای تفت دادن مواد استفاده کنید چون در پایان سمبوسه ها در روغن سرخ می شوند )
بعد از اینکه سبک و طلایی رنگ شدند ، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
سپس قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها نیز خشک شده و مواد ما کاملا بپزند . حالا چاشنی ها را اضافه می کنیم . رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، پودر آویشن و زردچوبه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب هم گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
سمبوسه ها را می توانید به دو شکل رولی و مثلثی تهیه کنید . برای سمبوسه به شکل مثلث ، نان لواش را به شکل مستطیل برش داده و مواد گوشتی را در گوشه نان می ریزیم . مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و بعد از همان گوشه شروع به مثلثی پیچیدن سمبوسه می کنیم .
برای سمبوسه رولی هم مقداری مواد را در یک طرف نان لواش ریخته و به آرامی رول می کنیم .
حالا در یک تابه روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود و بعد سمبوسه پیتزایی را داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شود .
وقتی یک طرف سمبوسه سرخ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود .
سمبوسه پیتزایی را در ظرف مورد قرار داده و با سس دلخواه سرو می کنیم .

  1. می توانید به جای گوشت چرخ کرده از سویا و یا گوشت مرغ نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*