پاناکوتا زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که طعم بی نظیری دارد و از دسرهای پرطرفدار محسوب می شود .
در تهیه این دسر خوشمزه از خامه ، شیر و زعفران استفاده می شود .
دسر پاناکوتا بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و یک گزینه مناسب برای یک پذیرایی از میهمانان است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی را آموزش می دهد .
برای تهیه دسر پاناکوتای زعفرانی ، ابتدا سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب سرد حل می کنیم و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخارکتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا مایع صاف و شفافی به دست آید .
در یک قابلمه شیر و شکر را مخلوط کرده و زعفران را به آن اضافه می کنیم و بعد روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در شیر حل شده و به جوش آید . سپس گلاب و وانیل را اضافه می کنیم . ( اگر گلاب و وانیل از همان ابتدا به شیر اضافه شوند هم بوی آن از بین می رود و هم باعث تلخ شدن دسر می شود )
پودر ژلاتین را که شفاف شده و تقریبا با شیر هم دما شده را به شیر اضافه می کنیم و بعد مایع دسر پاناکوتا را کناری می گذاریم تا کاملا خنک شود .
یک عدد خامه صبحانه را در کاسه ای کمی هم می زنیم تا باز شود . وقتی مایع دسر خنک شد ، کمی از آن را با خامه مخلوط می کنیم تا کمی رقیق شود و بعد با بقیه مایع دسر مخلوط می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یک دست شود .
مایع پاناکوتا زعفرانی را در قالب مورد نظر ( تک نفره و یا بزرگ ) ریخته و در یخچال می گذاریم تا به مدت 10 تا 12 ساعت بماند و کاملا ببندد .
دسر پاناکوتا زعفرانی را به هنگام سرو در ظرف مورد نظر ریخته و آن را با توت فرنگی و یا هر میوه ای که دوست داشتین تزئین و نوش جان کنید .
مقدار زعفران باید به اندازه ای باشد که دسر شما به رنگ دلخواهتان برسد .
به هنگام اضافه کردن خامه ، مایع پاناکوتا زعفرانی باید جتما خنک باشد تا خامه موجود در آن نبرد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !