پاناکوتا زعفرانی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 لیوان
شیر
1 بسته
خامه
3 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین
3/4 لیوان
شکر
3 قاشق غذا خوری
گلاب
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
به مقدار لازم
زعفران
پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که طعم بی نظیری دارد و از دسرهای پرطرفدار محسوب می شود .

در تهیه این دسر خوشمزه از خامه ، شیر و زعفران استفاده می شود .

دسر پاناکوتا بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و یک گزینه مناسب برای یک پذیرایی از میهمانان است .

سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی را آموزش می دهد .

برای تهیه دسر پاناکوتای زعفرانی ، ابتدا سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب سرد حل می کنیم و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخارکتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا مایع صاف و شفافی به دست آید .

در یک قابلمه شیر و شکر را مخلوط کرده و زعفران را به آن اضافه می کنیم و بعد روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در شیر حل شده و به جوش آید . سپس گلاب و وانیل را اضافه می کنیم . ( اگر گلاب و وانیل از همان ابتدا به شیر اضافه شوند هم بوی آن از بین می رود و هم باعث تلخ شدن دسر می شود )

پودر ژلاتین را که شفاف شده و تقریبا با شیر هم دما شده را به شیر اضافه می کنیم و بعد مایع دسر پاناکوتا را کناری می گذاریم تا کاملا خنک شود .

یک عدد خامه صبحانه را در کاسه ای کمی هم می زنیم تا باز شود . وقتی مایع دسر خنک شد ، کمی از آن را با خامه مخلوط می کنیم تا کمی رقیق شود و بعد با بقیه مایع دسر مخلوط می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یک دست شود .

مایع پاناکوتا زعفرانی را در قالب مورد نظر ( تک نفره و یا بزرگ ) ریخته و در یخچال می گذاریم تا به مدت 10 تا 12 ساعت بماند و کاملا ببندد .

دسر پاناکوتا زعفرانی را به هنگام سرو در ظرف مورد نظر ریخته و آن را با توت فرنگی و یا هر میوه ای که دوست داشتین تزئین و نوش جان کنید .

  1. مقدار زعفران باید به اندازه ای باشد که دسر شما به رنگ دلخواهتان برسد .
  2. به هنگام اضافه کردن خامه ، مایع پاناکوتا زعفرانی باید جتما خنک باشد تا خامه موجود در آن نبرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*