- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 8 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- سپتامبر 8, 2016
- 1 1/3 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 1/3 پیمانه
- نشاسته ذرت
- 1/2 پیمانه
- روغن
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 3 قاشق غذا خوری
- خامه
- 3 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده
- 3 قاشق غذا خوری
- گلاب
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
کیک زعفرانی یکی از خوش طعم ترین و خوش رنگ ترین انواع کیک است که بافت بسیار نرم و سبکی دارد و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است . این کیک را می توان به عنوان عصرانه با یک فنجان چای سرو کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک زعفرانی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک زعفرانی ابتدا ، تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شوند . آرد ، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را باهم الک کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و یا پودر هل آنقدر می زنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر شده و کرم رنگ شوند . سپس شکر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا حالت کشدار شده و رنگ آن به سفیدی بزند . سپس خامه و روغن را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . حالا زعفران دم کرده را به همراه گلاب نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شده و مایع یک دستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع کیک زعفرانی را داخل قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) قرار می دهیم تا بپزد . بعد از پخت کیک زعفرانی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و با پودر نارگیل و برگ گل محمدی تزئین و سرو می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید گلاب را از دستور کیک زعفرانی حذف کرده و پودر هل اضافه و یا اینکه هردو را استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !