مرغ بریان یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که بسیار پر طرفدار است و یک گزینه مناسب برای مجالس نیز محسوب می شود . مرغ بریان معمولا به شیوه های مختلفی تهیه می شود و می توان برای تهیه آن هم از فر و هم از قابلمه استفاده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مرغ بریان در فر را آموزش می دهد .
برای تهیه مرغ بریان ، ابتدا شکم مرغ را کاملا خالی کرده و می شوییم . به طوری که داخل شکم مرغ کاملا تمیز شود .
چربی های اضافی زیر پوست و دم مرغ را نیز جدا می کنیم . مرغ را در یک آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن برود و مرغ خشک شود .
نمک ، فلفل ، آبلیمو و روغن زیتون را باهم ترکیب کرده و سطح و داخل شکم مرغ را به آن آغشته می کنیم .
مرغ را درون ظرفی گذاشته و یک عدد پیاز درشت را خلالی کرده و روی مرغ می ریزیم . روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود .
سپس داخل شکم مرغ را با پیاز ، جعفری خرد شده و در صورت تمایل فلفل دلمه ای پر می کنیم .
پاهای مرغ را با یک نخ و یا یک تکه سیم به هم وصل کرده و زعفران را با یک قلمو روی سطح مرغ می زنیم .
کف یک ظرف را با کمی کره چرب می کنیم و مرغ را در ظرف گذاشته و مرغ را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا مرغ بپزد و سطح مرغ کاملا برشته شود . ( در تهیه مرغ بریان نیاز به اضافه کردن آب نیست چون مرغ خودش به حد کافی آب می اندازد ولی اگر در اواسط پخت آب مرغ خشک شد می توانید به آن نصف پیمانه آب اضافه کنید )
برای پخت مرغ معمولا 2 تا 3 ساعت زمان لازم است ( البته زمان پخت به اندازه مرغ بستگی دارد )
بعد از پخت مرغ بریان را در دیس مورد نظر قرار داده و با مخلفاتی مانند پیاز و جعفری ، سیب زمینی خلالی و گوجه فرنگی تزئین کنید و با برنج زعفرانی و یا نان تازه سرو کنید . ( البته متاسفانه من این بار فرصت تزئین نداشتم )
داخل شکم مرغ را بنا به سلیقه با دیگر مواد نیز می توانید پر کنید .
برای تهیه مرغ بریان پوست مرغ را به هیچ عنوان جدا نکنید و اجازه دهید تا مرغ با پوست آن بپزد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !