سیب زمینی تنوری یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که می توان آن را به تنهایی به عنوان یک شام ساده در نظر گرفت و یا همراه با انواع شنیتسل و استیک سرو شود .
سیب زمینی تنوری طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سیب زمینی تنوری را آموزش می دهد .
برای تهیه سیب زمینی تنوری ، ابتدا دو عدد سیب زمینی درشت و یک اندازه را بدون آن که پوست آن را جدا کنیم ، شسته و خشک می کنیم .
سپس با یک چاقوی تیز برش هایی با فاصله های نزدیک به هم به سیب زمینی می زنیم به طوری که ته سیب زمینی ها بریده نشود و از سمت پایین بهم وصل باشند .
حالا یک قالب کره را که از قبل در فریزر گذاشته ایم را به قطعات نازکی تقسیم می کنیم .
یک قالب پنیر که در این دستور از پنیر پیتزا ورقه ای استفاده شده ( می توانید از هر نوع پنیردیگری که دوست داشته باشید استفاده کنید ) را نیز برش های نازک زده و کنار می گذاریم .
برش های سیب زمینی را با ورقه های نازک پنیر و کره به صورت یک در میان پر کرده و در پایان روی آن کمی نمک ، فلفل ، ادویه تندوری و شوید و یا جعفری خرد شده ریخته و سیب زمینی ها را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و کره به خورد سیب زمینی ها رفته و پنیر آن نیز آب شود .
سیب زمینی های تنوری آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با سس کچاپ این غذای خوشمزه و لذیذ را سرو کنید .
( این عکس قبل از گذاشتن سیب زمینی ها در فر است و عکسی بعد از پخت آن متاسفانه موجود نیست )
در صورت تمایل می توانید بعد از خارج کردن سیب زمینی تنوری از فر ، روی آن کمی خامه رقیق شده و پنیر چدار ریخته و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر آن آب شده و بعد سرو کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !