جوجه کباب زعفرانی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
مرغ
4 عدد
گوجه فرنگي
2 عدد بزرگ
پیاز
1/3 پیمانه
روغن مایع
3 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
5 قاشق غذا خوری
آبلیمو
جوجه کباب زعفرانی

کباب ها یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین نوع غذا در سراسر دنیا است و کمتر کسی پیدا می شود که این غذای لذیذ و خوشمزه را دوست نداشته باشد .

به طور کلی کباب به گوشتی گفته می شود که روی شعله های آتش به صورت آهسته پخته می شود . البته علاوه بر گوشت بسیاری از سبزیجات را هم کبابی می کنند که بسیار خوشمزه هستند . کباب کردن می تواند در تنور ، روی توری و یا با سیخ انجام گردد . کباب ها در مناطق مختلف به سبک و سیاق متفاوتی تهیه می شود و ادویه های مختلفی نیز در تهیه آن استفاده می شود .

یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین کباب ها ، جوجه کباب زعفرانی اصیل ایرانی است که بسیار پر طرفدار است .

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه جوجه کباب  زعفرانی ، ابتدا مرغ را پاک کرده و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و بعد آن را شسته و اجازه می دهیم تا آب آن برود .

تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر ریخته و روغن مایع و یا زیتون را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا همه تکه های مرغ به روغن آغشته شوند .

دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده و به تکه های مرغ اضافه می کنیم .

نمک و فلفل ( ترجیحا فلفل سیاه تازه ) را نیز اضافه می کنیم .

در پایان آبلیمو وزعفران را نیز اضافه کرده و تمام مواد را باهم خوب مخلوط می کنیم و بعد روی ظرف را سلفون کشیده و در یخچال می گذاریم تا یک شب بماند و مرغ ما کاملا مزه دار شود .

تکه های مرغ  و گوجه ها را به سیخ کشیده و آن را روی منقل ( بهتر است زغالی باشد ) قرار می دهیم و مرتب آن ها را زیر و رو کرده و بر می گردانیم تا دو طرف مرغ ها کاملا حرارت ببینند و مغز پخت شوند .

جوجه کباب زعفرانی را در ظرف مورد نظر کشیده و آن را با پیاز و جعفری خرد شده تزئین کنید .

جوجه کباب زعفرانی را با برنج ایرانی و دوغ نعنایی تازه نوش جان کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید جوجه کباب زعفرانی را در فر نیز آماده کنید . در این صورت باید تکه های مرغ به سیخ کشیده شده را در سینی فری که از قبل چرب کرده اید در دمای 200 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید و مرتب جوجه ها را برگردانید تا به صورت یکنواخت بپزند .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*