کباب ها یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین نوع غذا در سراسر دنیا است و کمتر کسی پیدا می شود که این غذای لذیذ و خوشمزه را دوست نداشته باشد .
به طور کلی کباب به گوشتی گفته می شود که روی شعله های آتش به صورت آهسته پخته می شود . البته علاوه بر گوشت بسیاری از سبزیجات را هم کبابی می کنند که بسیار خوشمزه هستند . کباب کردن می تواند در تنور ، روی توری و یا با سیخ انجام گردد . کباب ها در مناطق مختلف به سبک و سیاق متفاوتی تهیه می شود و ادویه های مختلفی نیز در تهیه آن استفاده می شود .
یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین کباب ها ، جوجه کباب زعفرانی اصیل ایرانی است که بسیار پر طرفدار است .
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی در سایت آشپزی آیکابان :
برای تهیه جوجه کباب زعفرانی ، ابتدا مرغ را پاک کرده و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و بعد آن را شسته و اجازه می دهیم تا آب آن برود .
تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر ریخته و روغن مایع و یا زیتون را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا همه تکه های مرغ به روغن آغشته شوند .
دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده و به تکه های مرغ اضافه می کنیم .
نمک و فلفل ( ترجیحا فلفل سیاه تازه ) را نیز اضافه می کنیم .
در پایان آبلیمو وزعفران را نیز اضافه کرده و تمام مواد را باهم خوب مخلوط می کنیم و بعد روی ظرف را سلفون کشیده و در یخچال می گذاریم تا یک شب بماند و مرغ ما کاملا مزه دار شود .
تکه های مرغ و گوجه ها را به سیخ کشیده و آن را روی منقل ( بهتر است زغالی باشد ) قرار می دهیم و مرتب آن ها را زیر و رو کرده و بر می گردانیم تا دو طرف مرغ ها کاملا حرارت ببینند و مغز پخت شوند .
جوجه کباب زعفرانی را در ظرف مورد نظر کشیده و آن را با پیاز و جعفری خرد شده تزئین کنید .
جوجه کباب زعفرانی را با برنج ایرانی و دوغ نعنایی تازه نوش جان کنید .
در صورت تمایل می توانید جوجه کباب زعفرانی را در فر نیز آماده کنید . در این صورت باید تکه های مرغ به سیخ کشیده شده را در سینی فری که از قبل چرب کرده اید در دمای 200 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید و مرتب جوجه ها را برگردانید تا به صورت یکنواخت بپزند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !