رشته پلو

زمان آماده سازی
50 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
برنج
1 پیمانه
رشته پلویی
2 عدد
ران مرغ
1 عدد
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
1/2 پیمانه
زرشک
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
زعفران
به مقدار لازم
روغن جامد یا کره
رشته پلو

رشته پلو یکی از غذاهای سنتی همدان است که بسیار خوشمزه بوده که در حال حاضر در تمام نقاط کشور پخت می شود .

رشته پلو را می توان به صورت ساده و یا با گوشت قرمز ، گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ تهیه کرد .

رشته پلو طرز تهیه بسیار آسانی دارد و خیلی سریع می توان آن را آماده کرد .

این غذای خوشمزه را می توان برای سحر آماده و سرو کرد .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رشته پلو با مرغ را آموزش می دهد .

برای تهیه رشته پلو با مرغ ، ابتدا برنج را شسته و با مقدار کمی نمک می گذاریم تا به مدت 2 تا 3 ساعت خیس بخورد .

در یک قابلمه یک عدد پیاز را خلالی کرده و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند . سپس زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم . ران مرغ را در قابلمه قرار داده و تفت می دهیم تا ران ها کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهند . سپس به آن نصف استکان آب و یک قاشق غذاخوری زعفران و کمی نمک اضافه کرده و در آن را می بندیم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد .

در یک قابلمه آب ریخته و بعد از به جوش آمدن ، آب روی برنج را خالی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم . بعد از اینکه برنج ما نیم پز شد رشته پلویی را اضافه کرده و هم می زنیم تا رشته ها با برنج مخلوط شوند .

بعد از چند دقیقه دانه های برنج را امتحان می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، برنج را آبکش می کنیم .

در یک قابلمه یک قاشق روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده را ته آن می چینیم .

مخلوط برنج و رشته را در قابلمه ریخته و زرشک ها و زعفران دم کرده ( زرشک ها را شسته و بعد از اینکه آب آن گرفته شد در مقدار کمی روغن تفت می دهیم و زعفران را به آن اضافه می کنیم ) را لابه لای برنج می ریزیم .

در قابلمه دمی می گذاریم و قالبمه را روی حرارت قرار می دهیم تا رشته پلو دم بکشد .

بعد از اینکه رشته پلو دم کشید روی آن کره داغ می ریزیم .

رشته پلو را در ظرف مورد نظر کشیده و مرغ ها را کنار آن قرار داده و سرو می کنیم .

  1. می توانید به مواد رشته پلو خرما نیز اضافه کنید تا غذای مقوی تری برای سحر داشته باشید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*