رشته پلو یکی از غذاهای سنتی همدان است که بسیار خوشمزه بوده که در حال حاضر در تمام نقاط کشور پخت می شود .
رشته پلو را می توان به صورت ساده و یا با گوشت قرمز ، گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ تهیه کرد .
رشته پلو طرز تهیه بسیار آسانی دارد و خیلی سریع می توان آن را آماده کرد .
این غذای خوشمزه را می توان برای سحر آماده و سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رشته پلو با مرغ را آموزش می دهد .
برای تهیه رشته پلو با مرغ ، ابتدا برنج را شسته و با مقدار کمی نمک می گذاریم تا به مدت 2 تا 3 ساعت خیس بخورد .
در یک قابلمه یک عدد پیاز را خلالی کرده و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند . سپس زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم . ران مرغ را در قابلمه قرار داده و تفت می دهیم تا ران ها کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهند . سپس به آن نصف استکان آب و یک قاشق غذاخوری زعفران و کمی نمک اضافه کرده و در آن را می بندیم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد .
در یک قابلمه آب ریخته و بعد از به جوش آمدن ، آب روی برنج را خالی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم . بعد از اینکه برنج ما نیم پز شد رشته پلویی را اضافه کرده و هم می زنیم تا رشته ها با برنج مخلوط شوند .
بعد از چند دقیقه دانه های برنج را امتحان می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، برنج را آبکش می کنیم .
در یک قابلمه یک قاشق روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده را ته آن می چینیم .
مخلوط برنج و رشته را در قابلمه ریخته و زرشک ها و زعفران دم کرده ( زرشک ها را شسته و بعد از اینکه آب آن گرفته شد در مقدار کمی روغن تفت می دهیم و زعفران را به آن اضافه می کنیم ) را لابه لای برنج می ریزیم .
در قابلمه دمی می گذاریم و قالبمه را روی حرارت قرار می دهیم تا رشته پلو دم بکشد .
بعد از اینکه رشته پلو دم کشید روی آن کره داغ می ریزیم .
رشته پلو را در ظرف مورد نظر کشیده و مرغ ها را کنار آن قرار داده و سرو می کنیم .
می توانید به مواد رشته پلو خرما نیز اضافه کنید تا غذای مقوی تری برای سحر داشته باشید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !