کیک یخچالی ، از دسرهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که سریع آماده می شود و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است . یکی از کیک های یخچالی خوشمزه ، کیک یخچالی کدو حلوایی است که طعم بسیار خوبی دارد و بسیار مقوی و سالم است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک یخچالی کدو حلوایی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک یخچالی کدو حلوایی ، ابتدا ، کدو حلوایی را شسته و پوست می گیریم . سپس با مقدار کمی آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد . سپس آن را در غذاساز ریخته و پوره می کنیم و یا با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا له شود .
پوره کدو حلوایی را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
سپس به آن خامه صبحانه ، عسل ، گردو خرد شده ، پودر دارچین و جوز هندی رنده را اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شود و بعد دو عدد موز رنده شده را به آن اضافه می کنیم .
کف قالب مورد نظر را سلفون و یا فویل کشیده و بیسکوئیت های ساده پتی بور را کف قالب می چینیم . از کرم آماده شده روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف می کنیم تا کاملا سطح بیسکوئیت ها را بپوشاند . سپس دوباره یک ردیف بیسکوئیت چیده و دوباره از کرم کدو حلوایی روی آن می ریزیم . این کار را ادامه می دهیم تا بیسکوئیت ها و کرم تمام شود به طوری که لایه رویی کیک یخچالی را بیسکوئیت تشکیل دهد .
حالا کیک یخچالی کدو حلوایی را در یخچال قرار می دهیم تا حداقل به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت بماند و مواد به خورد بیسکوئیت ها رفته و بافت نرمی پیدا کند .
سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم . در صورت تمایل می توانید روی کیک یخچالی را با گاناش بپوشانید تا کیک خوشمزه تر و زیباتری داشته باشید .
در صورت تمایل می توانید به کیک یخچالی کدو حلوایی پودر هل هم اضافه کرده و یا جوز هندی را حذف کنید .
مقدار شیرینی کیک یخچالی بسته به سلیقه متفاوت است در صورت تمایل می توانید کمی پودر شکر و یا عسل به کرم کدو حلوایی اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !