قرابیه یونانی

زمان آماده سازی
45 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
نوشته شده توسط
ارسال شده در
190 گرم
آرد
110 گرم
کره نرم
30 گرم
پودر گردو
209 گرم
پودر شکر
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/5 قاشق چای خوری
وانیل
1 عدد
زرده تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال
قرابیه یونانی

قرابیه یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه است که می توان برای ایام نوروز تهیه کرد . این شیرینی بسیار ترد است و با یک فنجان چای داغ حسابی می چسبد .

قرابیه یونانی شیرینی امروز سایت آشپزی آیکابان است که آموزش داده می شود .

کره و 60 گرم از پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی خوب هم می زنیم. سپس زرده تخم مرغ ، وانیل و آب پرتقال را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا سفید و کرمی شود (حدود 10 دقیقه). آرد و بکینگ پودر و گردوی پودر شده را باهم مخلوط کرده سپس دور همزن را کم کرده و آنرا به مواد بالا اضافه می کنیم تا خمیری یکدست به دست آید.

روی ظرف را با پارچه تمیز پوشانده و به مدت یک ساعت در محیط قرار می دهیم .پس از آن از مایع خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته و در کف دست گرد می کنیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده و چرب شده است ، قرار می دهیم و به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (تا زمانی که رنگ شیرینی ها متمایل به قهوه ای شود) می پزیم . پس از خارج شدن از فر و خنک شدن ، شیرینی ها را در باقی مانده پودر شکر می غلتانیم .

  1. این شیرینی بسیار ترد است تا زمانی که کاملا خنک نشده از سینی جدا نمی کنیم .
  2. در تهیه این شیرینی می توان به جای گردو از بادام و پسته نیز استفاده کرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*