قرابیه یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه است که می توان برای ایام نوروز تهیه کرد . این شیرینی بسیار ترد است و با یک فنجان چای داغ حسابی می چسبد .
قرابیه یونانی شیرینی امروز سایت آشپزی آیکابان است که آموزش داده می شود .
کره و 60 گرم از پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی خوب هم می زنیم. سپس زرده تخم مرغ ، وانیل و آب پرتقال را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا سفید و کرمی شود (حدود 10 دقیقه). آرد و بکینگ پودر و گردوی پودر شده را باهم مخلوط کرده سپس دور همزن را کم کرده و آنرا به مواد بالا اضافه می کنیم تا خمیری یکدست به دست آید.
روی ظرف را با پارچه تمیز پوشانده و به مدت یک ساعت در محیط قرار می دهیم .پس از آن از مایع خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته و در کف دست گرد می کنیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده و چرب شده است ، قرار می دهیم و به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (تا زمانی که رنگ شیرینی ها متمایل به قهوه ای شود) می پزیم . پس از خارج شدن از فر و خنک شدن ، شیرینی ها را در باقی مانده پودر شکر می غلتانیم .
این شیرینی بسیار ترد است تا زمانی که کاملا خنک نشده از سینی جدا نمی کنیم .
در تهیه این شیرینی می توان به جای گردو از بادام و پسته نیز استفاده کرد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !