- زمان آماده سازی
- 10 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 2 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- جولای 9, 2016
- 2 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزای رنده شده
- 1 قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 2 حبه
- سیر
- 1 عدد
- پیاز
- 2 عدد
- سیب زمینی
- در صورت تمایل
- ادویه تندوری
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
بعضی اوقات هست که حوصله و فرصت کافی برای آشپزی و تهیه غذا نداریم .
املت سیب زمینی یکی از ساده ترین انواع املت است که در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .
املت سیب زمینی طرز تهیه آسانی دارد و بسیار خوشمزه است و بهترین گزینه برای روزهایی است که فرصتی برای تهیه غذا نیست .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه املت سیب زمینی را آموزش می دهد .
برای تهیه املت سیب زمینی ، دو عدد سیب زمینی را شسته و پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم .
در تابه ای مقداری روغن ریخته و سیب زمینی ها را در آن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
یک عدد پیاز را نیز به همراه دو حبه سیر خلالی کرده و به سیب زمینی ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیازها نیز کمی نرم شوند .
تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و نمک ، فلفل ، ادویه تندوری ( در صورت تمایل ) و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ کف کرده و کرم رنگ شود . سپس آن را به سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و بعد از آنکه تخم مرغ کمی خودش را گرفت ، پنیر پیتزای رنده شده را روی املت سیب زمینی ریخته و در تابه را می بندیم تا تخم مرغ ها نیز بپزد و پنیر پیتزا آب شود .
املت سیب زمینی را بعد از پخت در ظرف مورد نظر کشیده و بعد از تزئین با سس کچاپ و نان تازه سرو کنید .
خواص سیب زمینی :
سیب زمینی سرشار از ویتامین سی است و مصرف آن برای مقابله با بیماری اسکوربیت توصیه می شود .
سیب زمینی ضد سرطان و ضد ویروس است چرا که دارای آنزیم مهار کننده می باشد .
سیب زمینی برای بیماری های قلبی مفید بوده و جوان کننده بدن نیز می باشد .
سیب زمینی دارای پتاسیم زیادی می باشد و در نتیجه تمیز کننده کبد نیز محسوب می شود .
- می توانید به املت سیب زمینی فلفل دلمه ای نگینی شده نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !