کیک قابلمه ای

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 1/2 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
شیر
100 گرم
کره
2 عدد
تخم مرغ
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
کیک قابلمه ای

کیک قابلمه ای یکی از کیک های بسیار خوشمزه و در عین حال ساده است که با کمترین امکانات می توان آن را تهیه و در کنار عزیزانمون با یک فنجان چای نوش جان کنیم .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک قابلمه ای ( بدون نیاز به فر ) را آموزش می دهد .

برای تهیه کیک قابلمه ای ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده ، الک می کنیم و کنار می گذاریم .

در یک کاسه کره ، وانیل و شکر را با همزن آنقدر هم می زنیم تا نرم و یکدست شود .

تخم مرغ ها را که از قبل از یخچال بیرون آورده ایم را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حسابی هم می زنیم تا مایع کیک کشدار و کرم رنگ شود .

سپس شیر را اضافه می کنیم .

مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را آرام و در چند مرحله به مایع کیک قابلمه ای اضافه می کنیم و با همزن دستس هم می زنیم تا مواد باهم مخلوط شوند .

در یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود . سپس مایع کیک را در قابلمه می ریزیم . یک دم کنی روی در قابلمه گذاشته و قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم .

حرارت گاز را به مدت 5 دقیقه زیاد می کنیم و بعد زیر شعله را کم می کنیم تا کیک قابلمه ای ما بپزد . ( برای پخت کیک قابلمه ای معمولا 45 تا 60 دقیقه زمان لازم است )

بعد از پخت کیک زیر شعله را خاموش می کنیم ولی تا 30 دقیقه در قابلمه را باز نمی کنیم تا پف کیک نخوابد .

بعد از نیم ساعت در قابلمه را باز کرده و کیک را بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و روی آن را با سس شکلاتی و گردو یا هر چیزی که دوست داشتید تزئین و نوش جان می کنیم .

  1. در تهیه این کیک می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کرده و کیک دو رنگ درست کنید .
  2. به جای کره می توانید از روغن جامد استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*