کیک قابلمه ای یکی از کیک های بسیار خوشمزه و در عین حال ساده است که با کمترین امکانات می توان آن را تهیه و در کنار عزیزانمون با یک فنجان چای نوش جان کنیم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک قابلمه ای ( بدون نیاز به فر ) را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک قابلمه ای ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده ، الک می کنیم و کنار می گذاریم .
در یک کاسه کره ، وانیل و شکر را با همزن آنقدر هم می زنیم تا نرم و یکدست شود .
تخم مرغ ها را که از قبل از یخچال بیرون آورده ایم را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حسابی هم می زنیم تا مایع کیک کشدار و کرم رنگ شود .
سپس شیر را اضافه می کنیم .
مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را آرام و در چند مرحله به مایع کیک قابلمه ای اضافه می کنیم و با همزن دستس هم می زنیم تا مواد باهم مخلوط شوند .
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود . سپس مایع کیک را در قابلمه می ریزیم . یک دم کنی روی در قابلمه گذاشته و قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم .
حرارت گاز را به مدت 5 دقیقه زیاد می کنیم و بعد زیر شعله را کم می کنیم تا کیک قابلمه ای ما بپزد . ( برای پخت کیک قابلمه ای معمولا 45 تا 60 دقیقه زمان لازم است )
بعد از پخت کیک زیر شعله را خاموش می کنیم ولی تا 30 دقیقه در قابلمه را باز نمی کنیم تا پف کیک نخوابد .
بعد از نیم ساعت در قابلمه را باز کرده و کیک را بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و روی آن را با سس شکلاتی و گردو یا هر چیزی که دوست داشتید تزئین و نوش جان می کنیم .
در تهیه این کیک می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کرده و کیک دو رنگ درست کنید .
به جای کره می توانید از روغن جامد استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !