فرنی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
10 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
1 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 لیوان
شیر
1 قاشق غذا خوری
آرد برنج
1 قاشق غذا خوری
شکر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
فرنی

فرنی یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است که طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی و در کوتاه ترین زمان می توان آن را در منزل تهیه نمود . فرنی یک غذای مناسب برای کودکان نوپا نیز محسوب می شود .
فرنی را می توان به عنوان صبحانه ، میان وعده و یا دسر سرو نمود .
فرنی را هم با نشاسته و هم با آرد برنج تهیه می کنند که ما امروز طرز تهیه آن را با آرد برنج آموزش می دهیم .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه فرنی با آرد برنج را آموزش می دهد .
برای تهیه فرنی ، ابتدا شیر را جوشانده و اجازه می دهیم تا کاملا سرد شود . سپس یک قاشق غذاخوری سرپر آرد برنج را به شیر سرد اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد برنج در شیر حل شود . حالا ترکیب شیر و آرد برنج را از صافی رد می کنیم تا یک دست شود و گلوله ای در آن نماند .
یک قاشق غذاخوری شکر را هم اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و با شعله ملایم مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و گلوله گلوله نشود . آنقدر هم می زنیم تا دسر ما به غلظت مناسب برسد .
دقت کنید فرنی خیلی نباید سفت شود چون بعد از سرد شدن غلظت بیشتری پیدا می کند .
بعد از اینکه دسر آماده شد ، آن را از روی حرارت برداشته و به آن کمی وانیل اضافه کرده و هم می زنیم . سپس سریعا  دسر را در ظرف مورد نظر می ریزیم .
بعد از اینکه فرنی کمی سرد شد روی آن را در صورت تمایل با برگ گل محمدی و خلال پسته تزئین می کنیم .
ادویه مناسب برای این دسر دارچین است که طعم بسیار خوبی به آن می دهد .
این دسر را می توانید به صورت سرد و یا همان طور داغ سرو کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید بعد از اینکه فرنی کمی غلیظ شد به آن مقدار کمی کره و یا خامه نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*