پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد که یکی از آنها پاناکوتا انار است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد . پاناکوتا انار را می توان برای شب یلدا آماده و جلوه خاصی به سفره یلدایی خود داد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پاناکوتا انار ویژه شب یلدا را آموزش می دهد .
برای تهیه پاناکوتا انار ابتدا باید قسمت ژله ای آن را آماده کرد که می توان به صورت آماده از ژله های پودری موجود در بازار استفاده کرد و یا اینکه آن را با آب انار طبیعی و پودر ژلاتین در منزل تهیه کرد که دستور آن در اینجا آمده است .
ابتدا یک بسته پودر ژلاتین را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم تا مایع کاملا شفافی حاصل شود . سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و بعد ژله آماده شده را داخل لیوان های مورد نظر می ریزیم به طوری که نصف لیوان ها را پر کند . حالا لیوان ها را به صورت اریب داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . حدودا ۲ تا ۳ ساعت زمان برای آماده شدن ژله ها لازم است .
بعد از اینکه ژله ها آماده شد ، نوبت آماده کردن پاناکوتا وانیلی است . برای این کار ، ابتدا ۱٫۵ پیمانه شیر را داخل قابلمه ای ریخته و سپس پودر ژلاتین را روی آن می پاشیم . بعد از ۵ دقیقه شیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا پودر ژلاتین در شیر حل شود ، مواظب باشید تا شیر به جوش نیاید . سپس عسل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم . بعد از اینکه شیر کمی خنک شد و از حرارت افتاد ، وانیل و خامه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه نیز کاملا با شیر ترکیب شود . حالا ژله ها را از یخچال بیرون آورده و با یک قاشق پاناکوتا را داخل لیوان ها می ریزیم . فقط دقت کنید تا دسر پاناکوتا کاملا خنک شده باشد . در پایان پاناکوتا انار را در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد و بعد با انار دان شده و خلال پسته تزئین و سرو می کنیم .
در صورت تمایل می توانید به قسمت ژله ای دسر ، انار دان شده هم اضافه کنید .
می توانید به جای عسل از شکر نیز برای تهیه دسر پاناکوتا انار استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !