- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 240 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 4 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژانویه 20, 2017
- 300 گرم
- گوشت خورشتی
- 1 کیلو گرم
- اسفناج خرد شده
- 200 گرم
- آلو بخارا
- 2 عدد
- پیاز
- 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
خورشت آلو اسفناج ، یکی از خوشمزه ترین خورشت های سنتی ما ایرانی هاست که علاوه بر طعم فوق العاده ، خواص زیادی هم دارد .
خورشت آلو اسفناج طرز تهیه راحتی دارد و می توان آن را برای میهمانی ها نیز تهیه و سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده ارسال کرده اند .
برای تهیه خورشت آلو اسفناج ، ابتدا گوشت را مکعبی خرد کرده و در کمی روغن به همراه پیاز نگینی شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و بوی گوشت و پیاز درآید . سپس به آن زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن ، به آن آب را اضافه کرده و زیر حرارت را بلند می کنیم تا آب به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد .
اسفناج ها را هم پاک کرده و تمیز می شوییم . سپس کنار می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد خرد می کنیم .
یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود . سپس اسفناج های خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا اسفناج ها هم نرم شده و کمی سرخ شود . سپس از روی حرارت بر می داریم .
اسفناج تفت داده شده را بعد از اینکه گوشت ها نیم پز شد ، به گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت آلو اسفناج بپزد و به روغن بیافتد .
آلو خورشتی را هم که از قبل خیس کرده ایم در نیم ساعت آخر پخت به همراه نمک به خورشت آلو اسفناج اضافه می کنیم . اگر دوست دارید خورشت ترش تری داشته باشید میتوانید به خورشت آلو اسفناج کمی رب انار و یا آب غوره نیز اضافه کنید .
- خورشت آلو اسفناج معمولا با گوشت قرمز تهیه می شود اما می تونید از گوشت مرغ نیز برای تهیه آن استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !