خورشت آلو اسفناج

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
240 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
300 گرم
گوشت خورشتی
1 کیلو گرم
اسفناج خرد شده
200 گرم
آلو بخارا
2 عدد
پیاز
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج ، یکی از خوشمزه ترین خورشت های سنتی ما ایرانی هاست که علاوه بر طعم فوق العاده ، خواص زیادی هم دارد .
خورشت آلو اسفناج طرز تهیه راحتی دارد و می توان آن را برای میهمانی ها نیز تهیه و سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده ارسال کرده اند .
برای تهیه خورشت آلو اسفناج ، ابتدا گوشت را مکعبی خرد کرده و در کمی روغن به همراه پیاز نگینی شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و بوی گوشت و پیاز درآید . سپس به آن زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن ، به آن آب را اضافه کرده و زیر حرارت را بلند می کنیم تا آب به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد .
اسفناج ها را هم پاک کرده و تمیز می شوییم . سپس کنار می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد خرد می کنیم .
یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود . سپس اسفناج های خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا اسفناج ها هم نرم شده و کمی سرخ شود . سپس از روی حرارت بر می داریم .
اسفناج تفت داده شده را بعد از اینکه گوشت ها نیم پز شد ، به گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت آلو اسفناج بپزد و به روغن بیافتد .
آلو خورشتی را هم که از قبل خیس کرده ایم در نیم ساعت آخر پخت به همراه نمک به خورشت آلو اسفناج اضافه می کنیم . اگر دوست دارید خورشت ترش تری داشته باشید میتوانید به خورشت آلو اسفناج کمی رب انار و یا آب غوره نیز اضافه کنید .

  1. خورشت آلو اسفناج معمولا با گوشت قرمز تهیه می شود اما می تونید از گوشت مرغ نیز برای تهیه آن استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*