کیک پسته یکی از کیک های بسیار خوشمزه است که طرز تهیه راحتی دارد و یک کیک مناسب برای مناسبت های خاص مانند شب یلدا می باشد . این کیک عطر و طعم بی نظیری دارد و با توجه به رنگ و لعابی که دارد بسیار مجلسی هم می باشد .
کیک پسته را می توانید به صورت ساده سرو کرده و یا آن را خامه کشی کرده و یا با گاناش شکلاتی تزئین کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک پسته را آموزش می دهد که که عکس و دستور آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده ارسال کرده اند .
برای تهیه کیک پسته ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، ۳ بار الک می کنیم و کنار می گذاریم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و به وسیله لیسک و یا همزن دستی با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد کاملا ترکیب شود . پسته پودر شده را هم اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان می توانید در صورت تمایل چند قطره رنگ خوراکی سبز به مواد کیک اضافه کرده و هم بزنید تا کیک پسته خوش رنگ تری داشته باشید .
مایع کیک پسته را داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم و یا چرب و آرد پاشی شده ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
تا آن زمان گاناش شکلاتی را تهیه می کنیم .
شکلات تخته ای خرد شده را با خامه ترکیب کرده و روی بخاری کتری می گذاریم تا شکلات ها ذوب شده و هم می زنیم تا شکلات و خامه باهم ترکیب شوند .
بعد از اینکه کیک خنک شد ، گاناش شکلاتی را روی کیک ریخته و با خلال پسته سطح آن را می پوشانیم .
سپس کیک پسته را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !