کیک پسته

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
4 عدد
تخم مرغ
1 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
شیر
2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
پودر پسته
3/4 پیمانه
روغن مایع
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
50 گرم
شکلات تخته ای
50 گرم
خامه
برای تزئین
خلال پسته
کیک پسته

کیک پسته یکی از کیک های بسیار خوشمزه است که طرز تهیه راحتی دارد و یک کیک مناسب برای مناسبت های خاص مانند شب یلدا می باشد . این کیک عطر و طعم بی نظیری دارد و با توجه به رنگ و لعابی که دارد بسیار مجلسی هم می باشد .
کیک پسته را می توانید به صورت ساده سرو کرده و یا آن را خامه کشی کرده و یا با گاناش شکلاتی تزئین کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک پسته را آموزش می دهد که که عکس و دستور آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده ارسال کرده اند .
برای تهیه کیک پسته ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، ۳ بار الک می کنیم و کنار می گذاریم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و به وسیله لیسک و یا همزن دستی با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد کاملا ترکیب شود . پسته پودر شده را هم اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان می توانید در صورت تمایل چند قطره رنگ خوراکی سبز به مواد کیک اضافه کرده و هم بزنید تا کیک پسته خوش رنگ تری داشته باشید .
مایع کیک پسته را داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم و یا چرب و آرد پاشی شده ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
تا آن زمان گاناش شکلاتی را تهیه می کنیم .
شکلات تخته ای خرد شده را با خامه ترکیب کرده و روی بخاری کتری می گذاریم تا شکلات ها ذوب شده و هم می زنیم تا شکلات و خامه باهم ترکیب شوند .
بعد از اینکه کیک خنک شد ، گاناش شکلاتی را روی کیک ریخته و با خلال پسته سطح آن را می پوشانیم .
سپس کیک پسته را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*