امروز می خواهیم طرز تهیه کیک آنانس برگردان را که یک کیک خوشمزه ، شیک و زیبا است را آموزش بدهیم که بافت بسیار نرم و سبکی دارد و طرز تهیه آن نیز راحت بوده و می توان آن را برای میهمانی های عصرانه تهیه و سرو کرد .
طرز تهیه کیک آناناس برگردان در سایت شیرینی پزی و آشپزی آیکابان :
برای تهیه کیک آناناس برگردان ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شود . فر را روشن می کنیم تا در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شود .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم . سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را در کاسه تمیزی با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا پف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم از آن بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس روغن مایع را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . آب کمپوت را نیز اضافه کرده و با کاردک و یا همزن دستی می زنیم تا حباب هایی روی مایع کیک تشکیل شود . حالا آرد را به آرامی و در چند مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود . در پایان سفیده های تخم مرغ را نیز در چند مرحله اضافه کرده و با کاردک به صورت دورانی هم می زنیم تا سفیده نیز با دیگر مواد ترکیب شود اما پف آن نخوابد و در پایان مایع کیک پفکی باشد .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کاملا آرد پاشی می کنیم و بعد تکان می دهیم تا آرد اضافی آن گرفته شود . حلقه های آناناس را کف قالب چیده و مایع کیک را روی آن می ریزیم .
کیک آناناس برگردان را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود .
کیک آناناس برگردان را به ظرف مورد نظر انتقال داده و با آلبالو و یا گیلاس و شکلات خرد شده تزئین می کنیم .
مدت زمان پخت کیک در فرهای مختلف متفاوت است . بهتر است بعد از گذشت نیم ساعت از پخت کیک ، با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است ، در غیر این صورت به مدت زمان بیشتری برای پخت کیک نیاز است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !