خیارشور

زمان آماده سازی
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 کیلو گرم
خیار
200 گرم
برگ کرفس
200 گرم
شوید
300 گرم
ترخون
1 بوته
سیر
1 لیوان
نمک
به مقدار لازم
آب
به مقدار لازم
سرکه
1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز
6 عدد
فلفل سبز
خیارشور

خیارشور یکی از انواع شور است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بوده و معمولا در کنار غذا سرو می شود .
خیارشور را میتوان در کوتاه ترین زمان آماده و در دراز مدت آن را مصرف کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خیارشور را آموزش می دهد .
برای تهیه خیارشور ، ابتدا خیارها ( بهتر است از خیارهای قلمی و یک اندازه محلی استفاده کنید ) ، سبزی و فلفل را با آب سرد شسته و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا کشیده شده و خشک شوند . ( در غیر این صورت امکان کپک زدن خیارشور در دراز مدت وجود دارد )
آب ، نمک و سرکه را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و بعد از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود . ( نسبت سرکه به آب ½ است و مقدار نمک باید به اندازه ای باشد که شوری آن احساس شود )
سیرها را پوست گرفته و می شوییم .برگ های کرفس را نیز خرد کرده و کنار می گذاریم .
حالا به ترتیب کرفس های خرد شده ، شوید ، فلفل سبز تند ، تخم گشنیز ، سیر و ترخون را به همراه خیارها داخل شیشه های تمیز ریخته و بعد داخل آن را با محلول آب ، سرکه و نمک پر می کنیم به طوری که روی خیارها کاملا از آب پوشیده شود .
تمام خیار شورها را به همین روش آماده کرده و به مدت 4 تا 5 ساعت شیشه ها را کناری می گذاریم تا گاز و هوای موجود در شیشه ها خالی شده و بعد در شیشه ها را محکم بسته و به مدت یک هفته در دمای محیط قرار می دهیم .
بعد از آن می توان خیارشور را در یخچال و یا جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کرد .
اگر می خواهید خیارشورهای ترد تری داشته باشید به آن یک تکه زاج کوچک به اندازه نخود اضافه کنید .

  1. اگر می خواهید خیارشورهای شما سبز بماند ، در هفته اول آن را دور از نور آفتاب و در سایه قرار دهید و اگر می خواهید خیارشورهای شما تغییر رنگ داده و روشن شوند آن را در معرض نور خورشید بگذارید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*