ترشی انواع مختلفی دارد که یکی از آنها ترشی کلم قرمز است . این ترشی طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را تهیه کرد . برای تهیه این ترشی فقط به کلم قرمز ، نمک ، فلفل و در صورت تمایل مقدار کمی شکر نیاز است .
ترشی کلم قرمز بسیار پر طرفدار بوده و از آن معمولا در کنار غذاهای گوشتی و به عنوان دورچین و برای تزئین غذا مورد استفاده می گیرد و معمولا در اکثر رستوران ها همراه با غذا سرو می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ترشی کلم قرمز را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشی کلم قرمز ، ابتدا کلم ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و می شوییم . کلم های شسته شده را آبکشی کرده و صبر می کنیم تا کاملا خشک شود و آبی روی آن باقی نماند .
نمک و در صورت تمایل شکر را با سرکه سفید ترکیب می کنیم . کلم ها را به همراه فلفل سبز داخل شیشه ریخته و روی آن سرکه می ریزیم به طوری که روی کلم ها را بپوشاند .
درب ترشی کلم قرمز را بسته و به مدت ۱ هفته در دمای محیط قرار می دهیم تا آماده شود . بعد از آن بهتر است ترشی را در یخچال نگهداری کنید .
خواص کلم قرمز :
کلم قرمز حاوی آنتی اکسیدان زیادی است که سبب تقویت آنزیم های ضد سرطانی می شود .
کلم قرمز سرشار از ویتامین ای و سی است که به سلامت پوست کمک کرده و باعث حفظ بافت های پیوندی نیز می شود .
ویتامین آ موجود در کلم قرمز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده ، قدرت دید را افزایش می دهد و به رشد استخوان ها نیز کمک می کند .
علاوه بر آن ، ویتامین آ موجود در کلم قرمز باعث برطرف شدن بیماری های مربوط به چشم نیز می شود و در برابر عفونت های بدن مقابله می کند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !