ترشک آلو خشک

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
آلو خشک
به مقدار لازم
نمک
در صورت تمایل
شکر
ترشک آلو خشک

ترشک یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار بین ما ایرانی هاست که می توان آن را با میوه های مختلفی تهیه کرد . ترشک را می توان با میوه های تازه و هم چنین انواع میوه های خشک مانند برگه زردآلو ، قیسی ، آلبالو خشک ، آلو خشک و یا ترکیبی از چند میوه تهیه کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ترشک آلو خشک را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشک آلو خشک ، ابتدا آلو خشک ها را تمیز می شوییم و چندبار آبکش می کنیم تا اگر خاکی روی آنها باشد از بین برود .
آلو خشک ها را در قابلمه ریخته و به آن مقدار کمی آب اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آلو خشک ها نرم شده و کمی بپزند .
سپس آن را از روی حرارت برداشته و به آن کمی نمک اضافه کرده و با گوشت کوب کمی می کوبیم تا نرم تر شده و یک دست شود . ( من قبل از کوبیدن به ترشک آلو خشک مقدار کمی شربت آلبالو و شربت زرشک هم اضافه کردم تا طعم ملسی پیدا کند . در صورت در دسترس نبودن شربت در صورت تمایل می توانید به ترشک آلو خشک کمی شکر هم اضافه کنید تا طعم ترشک شما ملس شود .
ترشک آلو خشک را بعد از آماده و سرد شدن در ظرف مورد نظر و یا نایلون های مخصوص ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .
از ترشک آلو خشک می توانید در تهیه انواع غذا نیز استفاده کنید .

خواص آلو خشک :
آلو خشک ملین بوده و برای رفع یبوست بسیار موثر و مفید است .
آلو خشک کم کالری و لاغر کننده بوده و به کاهش وزن کمک می کند .
آلو خشک سرشار از آهن ، پتاسیم ، منیزیم و هم چنین بسیاری از ویتامین ها مانند ویتامین E و C می باشد و هم چنین پیش ساز ویتامین A می باشد که از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد جلوگیری می کند .
آلو خشک برای کاهش فشار خون نیز بسیار موثر است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*