سیر ترشی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
سیر
به مقدار لازم
سرکه
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
دانه فلفل سیاه
به مقدار لازم
ترخون
سیر ترشی

یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین انواع ترشی ، سیر ترشی است که یک چاشنی مناسب در کنار بسیاری از غذاها به خصوص غذاهای سنتی محسوب می شود .

سیر ترشی را می توان هم با پوست و هم بدون پوست تهیه کرد .

سیر ترشی خواص بسیار زیادی دارد و هرچه بیشتر بماند نرم تر شده و خواص دارویی بیشتری پیدا می کند .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سیر ترشی پوست گرفته را آموزش می دهد .
برای تهیه سیر ترشی ، ابتدا سیرها را به مدت چند ساعت در آب قرار می دهیم تا راحت تر پوست گرفته شوند و بعد آنها را پوست گرفته ، می شوییم و کناری می گذاریم تا خشک شوند .
سپس سیرهای شسته و خشک شده را داخل شیشه تمیزی ریخته و دانه های فلفل را به همراه ترخون به سیرها اضافه کرده و در پایان مقدار کمی نمک را با سرکه مخلوط کرده و به سیرها اضافه می کنیم به طوری که روی سیرها را کاملا بپوشاند .
ترشی سیر آماده شده را در جای مناسبی قرار می دهیم تا برسد و نرم شود . ( برای آماده شدن  ترشی سیرحداقل یک سال زمان لازم است و هرچه بیشتر بماند خوشمزه تر می شود )
بهترین زمان برای مصرف سیر ترشی بعد از 7 سال است که البته سیر ترشی من 4 ساله است .
خواص سیر :
سیر یکی از بهترین داروها برای سرما خوردگی و زکام محسوب می شود .
سیر تقویت کننده و محرک بدن است .
مصرف سیر باعث رقیق شدن خون می شود .
سیر یکی از بهترین ضد عفونی کننده ها و هم چنین باد شکن می باشد .
سیر یکی از بهترین گزینه ها برای تقویت نیروی جنسی و هم چنین افزایش اسپرم می باشد .
مصرف سیر باعث شکسته شدن و خروج سنگ کلیه می شود .
مصرف سیر باعث از بین رفتن زخم های ریه و درد معده می شود .

  1. برای تهیه سیر ترشی می توانید از سرکه سیب و یا سرکه انگور نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*