اکثر ایرانی ها عاشق ترشی هستند و معمولا در کنار غذاهاشون حداقل یک نوع ترشی هم می گذارند . سایت آشپزی آیکابان طرز تهی ترشی بندری را آماده کرده است .
فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک می جوشانیم تا نرم شوند .تمر هندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن می ریزیم و کاملا هم می زنیم ، بعد از صافی رد کرده و هسته های آنرا می گیریم . گوجه فرنگی های کال را به صورت نگینی خرد می کنیم . هویج ها و سیب زمینی های ترش را نیز پوست کنده و خرد میکنیم . برگ های کرفس را جدا کرده و آنرا مانند هویج نگینی ریز می کنیم . خیار را با پوست ریز می کنیم ، روی آن نمک پاشیده و در صافی می ریزیم و صبر می کنیم تا آب اضافی آن برود . موسیر تازه را هم شسته و قسمت های اضافی آن را جدا کرده و ریز می کنیم .بوته های گل کلم را از هم جدا کرده و ریز می کنیم .
حالا سبزی های معطر خرد شده را با تمامی مواد کاملا مخلوط می کنیم .
بادمجان ها را هم با پوست خرد کرده ، آن را با کمی سرکه می جوشانیم و همانطور که داغ است به مواد بالا اضافه می کنیم .
ادویه ترشی ، رب انار ، پوره گوجه فرنگی ، تمر هندی صاف و رقیق شده و سرکه را به مخلوط بالا اضافه می کنیم .
مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه را به آن اضافه می کنیم تا روی ترشی را کاملا بپوشاند .
در پایان نمک را به میزان دلخواه به ترشی اضافه می نماییم.
برای اینکه ترشی کپک نزند روی مواد ترشی آنقدر سرکه می ریزیم که کاملا روی آن را بپوشاند .
ادویه مناسب در تهیه ترشی ها شامل سیر ، تخم جعغری ، تخم کرفس ، جوز هندی ، موسیر ، نعنا ، ترخون ، فلفل سیاه و قرمز ،میخک ، تخم گشنیز ،سیاه دانه ، گلپر ، زنجبیل ، تخم پیاز و ... است .
اضافه کردن ادویه به ترشی سلیقه ای است .
سبزی ترشی شامل نعنا ، گشنیز ، مرزه و ترخون است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !