همیشه در اواخر شهریور و اوایل مهر ماه بازار ترشی گذاشتن داغ است و بسیاری از خانم های کدبانو برای یک سال خانواده انواع ترشی و شور را تهیه می کنند . تا الان ترشی بندری ، ترشی سالاد زمستانی ، سیر ترشی و ترشی لیته آموزش داده شده است . امروز می خواهیم یکی دیگر از ترشی ها یعنی ترشی مخلوط را آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و پر طرفدار بوده و طرز تهیه نسبتا راحتی دارد فقط کمی به زمان نیاز دارید تا در پایان ترشی بی نقص و جا افتاده تری داشته باشید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ترشی مخلوط را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشی مخلوط ، ابتدا گل کلم ها را کاملا تمیز کرده و قسمت هایی که رنگ آن تیره شده را جدا می کنیم . سپس به اندازه دلخواه ریز کرده و می شوییم و در سبد آبکش ریخته کنار می گذاریم تا کاملا خشک شود .
کلم برگ سفید را هم خورد کرده و در ظرف جداگانه ای شسته و کنار می گذاریم تا آب آن نیز کاملا کشیده شود .
هویج ها و ساقه کرفس ها را هم خرد کرده و می شوییم . برگ کرفس ها را هم جداگانه ریز کرده و کنار می گذاریم .
بادمجان ها را شسته و مکعبی خرد کرده و با مقداری سرکه ( حدود ۱٫۵ لیوان ) می گذاریم تا بپزند .
فلفل سبز تند ، در صورت تمایل فلفل دلمه ای و سیر ها را هم شسته و خرد می کنیم .
حالا در یک ظرف بزرگ و یا سفره تمیز تمامی مواد ترشی را باهم ترکیب کرده و نمک ، نعنا خشک ، زردچوبه و ادویه ترشی را هم اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم .
در پایان ترشی مخلوط را در ظرف های در دار مورد نظر ریخته و سرکه را اضافه می کنیم به طوری که روی مواد را بپوشاند .
درب ترشی ها را بسته و در جای خنک نگهداری می کنیم .
قبل از ترکیب مواد ترشی مخلوط و ریختن آن در ظرف های مورد نظر مطمئن شوید که تمامی مواد کاملا خشک شده اند ، در غیر این صورت ترشی شما حالت لیز و لزج پیدا کرده و زود کپک می زند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !