شیرینی تر برشی

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
سخت
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
80 گرم
آرد سفید
20 گرم
نشاسته ذرت
100 گرم
شکر دانه ریز
6 عدد
تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری
آبجوش
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 سر انگشت
نمک
شیرینی تر برشی

یکی از شیرینی های محبوب و پر طرفدار ما ایرانی ها شیرینی تر است که انواع مختلفی مانند رولت ، نان خامه ای ، ناپلئونی و … دارد . شیرینی تر برشی نیز یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی تر است که ظاهری زیبا دارد و می توان برای میهمانی ها آن را آماده و از میهمانان خود پذیرایی کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی تر برشی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی تر برشی ، ابتدا آرد سفید ، نشاسته ذرت ، نمک و بکینگ پودر را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم . فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در کاسه ای با همزن برقی می زنیم تا کمی کف کند و بعد نصف مقدار شکر را اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا فرم بگیرد و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها بیرون نریزد و بعد کاسه را در یخچال قرار می دهیم .
حالا زرده های تخم مرغ ، وانیل ، باقی مانده شکر و آب جوش را باهم ترکیب کرده و آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
زرده های تخم مرغ را کم کم و در چند مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی با کاردک به صورت دورانی مخلوط می کنیم به طوری که بافت پفکی مایع شیرینی تر حفظ شود .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل چندین بار الک کرده ایم را نیز به آرامی اضافه کرده و با کاردک مخلوط می کنیم .
کف قالب 20 تا 30 سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مایع شیرینی تر برشی را داخل آن می ریزیم به طوری که تمام سطح قالب را بپوشاند و بعد قالب را به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد و سطح کیک طلایی رنگ شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و روی آن را با یک دستمال تمیز پوشانده وکنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد ، آن را از قالب خارج کرده و با یک چاقوی اره ای کیک را از وسط نصف می کنیم .
و روی کیک را با یک برس و یا قلمو با شربت مرطوب می کنیم . حالا مقداری از خامه فرم گرفته را روی کیک ریخته و صاف می کنیم و بعد لایه بعدی کیک را روی آن قرار داده و فشار می دهیم تا دو لایه بهم بچسبند .
حالا لایه دوم را نیز با شربت مرطوب کرده و بعد دوباره خامه کشی می کنیم .
شیرینی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار داده و دوباره یک لایه خامه روی سطح آن می زنیم .
حالا شیرینی تر برشی را در یخچال قرار می دهیم و بعد از اینکه خامه خودش را کاملا گرفت و سفت شد ، آن را برش زده و به دلخواه تزئین کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .

  1. بهتر است بعد از خامه کشی ، شیرینی تر به مدت 1 روز در یخچال بماند و بعد برش بزنید تا برش های مرتب تری داشته باشید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*