پاستا آشیانه ای

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 بسته
پاستا آشیانه ای
200 گرم
فیله مرغ
5 عدد
قارچ
1 عدد
فلفل دلمه ای
1 عدد
پیاز
1 حبه
سیر
2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری
پودر آویشن
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
15 گرم
کره
1 قاشق غذا خوری
روغن جامد
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
در صورت تمایل
سس بشامل
پاستا آشیانه ای

پاستا آشیانه ای یکی از انواع ماکارونی است که به خاطر شکل زیبایش طرفداران زیادی به خصوص در میان کودکان دارد .
پاستا آشیانه ای را به روش های مختلفی می توان تهیه کرد که امروز طرز تهیه آن را با پنیر پیتزا آموزش می دهیم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پاستا آشیانه ای را آموزش می دهد .
برای تهیه پاستا آشیانه ای ابتدا مواد سس را آماده می کنیم .
فیله مرغ را به قطعات ریزی تقسیم می کنیم .
در یک تابه یک قاشق سوپ خوری روغن و یک کره 15 گرمی ریخته و فیله های ریز شده را در تابه تفت می دهیم . پیاز و سیر را خرد کرده و به فیله ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیازها سبک شده و فیله ها سرخ و مغز پخت شوند .
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز شسته و خرد کرده و به فیله مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شده وقارچ ها سبک شده و آب بیندازند . اجازه می دهیم مواد بالا با آب قارچ پخته شده و بعد از اینکه مواد ما به روغن افتاد ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر آویشن را نیز اضافه می کنیم .
در پایان رب گوجه فرنگی را نیز زده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
در یک قابلمه متناسب با تعداد پاستا آب ریخته و صبر می کنیم تا به جوش آید .
پاستاها را به صورت جداگانه در فویل می پیچیم و بعد از به جوش آمدن آب ، پاستاها را با فویل داخل آب انداخته و بعد از ده دقیقه آن ها را آبکش می کنیم .
کف یک ظرف پیرکس را چرب نموده و پاستا آشیانه ای را دانه دانه از داخل فویل خارج کرده و در ظرف می چینیم .
حالا باید پاستاها را از مواد پر کنیم .
برای اینکار در صورت تمایل ابتدا کمی سس بشامل زده ( دستور سس بشامل در همین سایت آمده است ) و بعد کمی پنیر پیتزا می ریزیم . سپس از مواد گوشتی ریخته و دوباره روی آن سس بشامل و پنیر پیتزا می ریزیم .
تمامی پاستاها را به همین روش آماده کرده و بعد در فری که از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود .
پاستا آشیانه ای را به ظرف مورد نظر انتقال داده و با کمی سس روی آن را تزئین و سرو کنید .

  1. دلیل پیچیدن پاستا آشیانه ای در فویل این است که به هنگام پختن در آب شکل آن به هم نریزد و از هم باز نشود .
  2. برای تهیه پاستا آشیانه ای از مقدار کمی روغن استفاده کنید ، چرا که در مواد آن از پنیر پیتزا و سس بشامل استفاده می شود که باعث بالا رفتن کالری غذا می شود .
  3. در صورت تمایل می توانید سس بشامل را از دستور حذف کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*