- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 5 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژوئن 22, 2016
- 1 بسته
- پاستا آشیانه ای
- 200 گرم
- فیله مرغ
- 5 عدد
- قارچ
- 1 عدد
- فلفل دلمه ای
- 1 عدد
- پیاز
- 1 حبه
- سیر
- 2 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چای خوری
- پودر آویشن
- 1/2 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- 15 گرم
- کره
- 1 قاشق غذا خوری
- روغن جامد
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- به مقدار لازم
- پنیر پیتزای رنده شده
- در صورت تمایل
- سس بشامل
پاستا آشیانه ای یکی از انواع ماکارونی است که به خاطر شکل زیبایش طرفداران زیادی به خصوص در میان کودکان دارد .
پاستا آشیانه ای را به روش های مختلفی می توان تهیه کرد که امروز طرز تهیه آن را با پنیر پیتزا آموزش می دهیم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پاستا آشیانه ای را آموزش می دهد .
برای تهیه پاستا آشیانه ای ابتدا مواد سس را آماده می کنیم .
فیله مرغ را به قطعات ریزی تقسیم می کنیم .
در یک تابه یک قاشق سوپ خوری روغن و یک کره 15 گرمی ریخته و فیله های ریز شده را در تابه تفت می دهیم . پیاز و سیر را خرد کرده و به فیله ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیازها سبک شده و فیله ها سرخ و مغز پخت شوند .
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز شسته و خرد کرده و به فیله مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شده وقارچ ها سبک شده و آب بیندازند . اجازه می دهیم مواد بالا با آب قارچ پخته شده و بعد از اینکه مواد ما به روغن افتاد ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر آویشن را نیز اضافه می کنیم .
در پایان رب گوجه فرنگی را نیز زده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
در یک قابلمه متناسب با تعداد پاستا آب ریخته و صبر می کنیم تا به جوش آید .
پاستاها را به صورت جداگانه در فویل می پیچیم و بعد از به جوش آمدن آب ، پاستاها را با فویل داخل آب انداخته و بعد از ده دقیقه آن ها را آبکش می کنیم .
کف یک ظرف پیرکس را چرب نموده و پاستا آشیانه ای را دانه دانه از داخل فویل خارج کرده و در ظرف می چینیم .
حالا باید پاستاها را از مواد پر کنیم .
برای اینکار در صورت تمایل ابتدا کمی سس بشامل زده ( دستور سس بشامل در همین سایت آمده است ) و بعد کمی پنیر پیتزا می ریزیم . سپس از مواد گوشتی ریخته و دوباره روی آن سس بشامل و پنیر پیتزا می ریزیم .
تمامی پاستاها را به همین روش آماده کرده و بعد در فری که از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود .
پاستا آشیانه ای را به ظرف مورد نظر انتقال داده و با کمی سس روی آن را تزئین و سرو کنید .
- دلیل پیچیدن پاستا آشیانه ای در فویل این است که به هنگام پختن در آب شکل آن به هم نریزد و از هم باز نشود .
- برای تهیه پاستا آشیانه ای از مقدار کمی روغن استفاده کنید ، چرا که در مواد آن از پنیر پیتزا و سس بشامل استفاده می شود که باعث بالا رفتن کالری غذا می شود .
- در صورت تمایل می توانید سس بشامل را از دستور حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !