جوجه کباب یکی از غذاهای پر طرفدار ما ایرانی هاست که بسیار خوشمزه می باشد و یکی از غذاهای مجلسی هم به شمار می آید . برای تهیه جوجه کباب معمولا از منقل استفاده می شود . اما از آنجایی که منقل همیشه در دسترس نیست ، می توان جوجه کباب تابه ای را در منزل تهیه کرد که بسیار لذیذ می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز سرکار خانم آرزو رستمی ارسال کرده اند .
برای تهیه جوجه کباب تابه ی ابتدا مرغ را که بهتر است فیله آن باشد به تکه های کوچک تقسیم می کنیم .
یک عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد کرده و به آن سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده ، آبلیمو یا آب نارنج و ماست را اضافه کرده و تکه های مرغ را در آن غلتانده و روی ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت حداقل ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم بگیرند .
حالا کف تابه را که بهتر است تابه گریل باشد را با کمی کره و یا روغن زیتون چرب می کنیم . فیله های مرغ را به سیخ های چوبی کشیده و سیخ های کباب را در تابه می چینیم .
درب تابه را بسته و آن را روی حرارت قرار قرار می دهیم و زیر شعله را کم می کنیم تا کباب تابه ای مرغ به مدت ۲۰ دقیقه با آبی که خود مرغ پس می دهد بپزند و مغز پخت شوند . سپس در تابه را برداشته و اجازه می دهیم تا فیله های مرغ طلایی رنگ شوند .
کمی کره را هم در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود و بعد به آن آب نارج و یا لیمو به همراه کمی زعفران اضافه کرده و مرتب با یک برس روی دو طرف جوجه کباب تابه ای می کشیم تا در پایان جوجه کباب های نرم تر و خوش طعم تری داشته باشیم .
جوجه کباب تابه ای را بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر قرار داده و با پلو زعفرانی و سالاد سرو می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !