شیره خرما

زمان آماده سازی
60 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
خرما
1 L
آبجوش
شیره خرما

شیره خرما یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است که بسیار مقوی و پر انرژی نیز می باشد . از شیره خرما می توان برای تهیه کیک ، شیرینی و حلوا استفاده کرد . هم چنین شیره خرما را به همراه شیر برنج ، ارده و شیر نیز مصرف می کنند .
شیره خرما به تنهایی نیز یک گزینه بسیار عالی برای صبحانه به خصوص برای فصل پاییز و زمستان محسوب می شود .
برای تهیه شیره خرما بهتر است از خرماهای شیره دار استفاده کنید چرا که هرچه خرما خشک تر باشد به مدت زمان و آبجوش بیشتری برای پخت نیاز است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیره خرما خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیره خرما ، ابتدا خرماها را شسته و هسته آن را جدا می کنیم . خرماها را داخل قابلمه ای متناسب با حجم خرماها ریخته و آب جوش را به آن اضافه کرده و به مدت نیم ساعت کنار می گذاریم .
سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و صبر می کنیم تا آب به جوش آید . سپس زیر حرارت را کم کرده و اجاه می دهیم تا خرما با حرارت ملایم بجوشد و نرم شود . ( هر چه خرما خشک تر باشد به زمان بیشتری نیاز است )
بعد از اینکه خرماها کاملا نرم شدند ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا به مدت نیم ساعت دیگر بماند .
سپس خرماها را در صافی ریز و یا توری ریخته و به آرامی فشار می دهیم تا شیره خرما جدا شود . ( مواظب باشید تا پوست و گوشت خرماها وارد شیره نشود )
حالا شیره به دست آمده را دوباره داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا آرام آرام به جوش آید و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت مناسب برسد .
سپس شیره را کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد در ظرف دردار ریخته و در یخچال و یا جای خنک نگهداری می کنیم .

  1. بهتر است شیره خرما را غلیظ تر بر داریم تا کپک نزند ولی اگر می خواهید شیره شل تر باشد ، بهتر است در مقدار کم آن را تهیه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*