- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 3 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- سپتامبر 18, 2016
- 2 پیمانه
- برنج
- 1 عدد
- هویج
- 1 پیمانه
- کنسرو نخود فرنگی
- 1/2 پیمانه
- گل کلم
- 1 عدد
- پیاز
- 2 حبه
- سیر
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- 1/4 قاشق چای خوری
- پودر هل
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- روغن جامد یا کره
پلو پاکستانی ، یکی از انواع برنج های مخلوط است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و بسیار خوشمزه است . در دستور اصلی این غذا گوشت وجود ندارد ولی می توانید به آن تکه های گوشت قرمز و یا گوشت مرغ نیز اضافه کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پلو پاکستانی را آموزش می دهد .
برای تهیه پلو پاکستانی ، ابتدا گل کلم را خرد کرده و با مقدار کمی آب و نمک می گذاریم تا نیم پز شود .
۱ عدد پیاز رنده شده را در کمی روغن و یا کره تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شود . سپس ادویه های لازم را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد سیر رنده شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی سیرها به مشام برسد .
حالا هویج پوست گرفته و رنده شده را به مواد بالا اضافه کرده و تفت می دهیم تا هویج ها کمی نرم شده و با دیگر مواد مخلوط شوند .
در پایان گل کلم نیم پز و کنسرو نخود فرنگی را نیز افزوده و بعد از اینکه تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شدند ، زیر حرارت را خاموش می کنیم .
برنج را می توانید به صورت کته و یا آبکش تهیه نمایید . برای کته کردن مخلوط بالا را با برنج مخلوط کرده ، به مقدار کافی آب اضافه کرده و مانند کته می گذاریم تا دم بکشد .
برای پلو پاکستانی آبکش ، بعد از آبکش کردن برنج کف قابلمه مورد نظر کمی کره ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن می چینیم ( من از سیب زمینی ، بال و پاچین استفاده کردم ) و بعد مواد مخلوط بالا را لا به لای برنج ریخته و می گذاریم تا پلو پاکستانی دم بکشد .
بعد از اینکه پلو پاکستانی دم کشید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد و یا ترشی دلخواه سرو می کنیم .
- می توانید به مواد بالا کمی گرد غوره نیز اضافه کنید تا پلو پاکستانی خوش طعم تری داشته باشید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !