اوشی پلو

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
150 گرم
گوشت خورشتی
2 پیمانه
برنج
2 عدد بزرگ
هویج
1 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
1/3 پیمانه
زرشک
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
فلفل قرمز
به مقدار لازم
ادویه پلویی
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
کره
اوشی پلو

اوشی پلو یکی از غذاهای معروف تاجیکستانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه است .
چون در تهیه این غذا از گروه های مختلف مواد غذایی از جمله گوشت ، برنج و سبزیجات استفاده می شود در نتیجه اوشی پلو غذای بسیار کاملی محسوب می شود که ارزش غذایی بالایی نیز دارد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه اوشی پلو را آموزش می دهد .
برای تهیه اوشی پلو ، ابتدا برنج را با مقداری نمک می گذاریم تا به مدت 3 تا 4 ساعت خیس بخورد .
در یک قابلمه مقداری کره ریخته و گوشت را در آن تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند . سپس پیازهای نگینی شده را به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند .
دو عدد هویج را پوست گرفته ، خلالی می کنیم و به گوشت در حال پخت اضافه می کنیم و تفت می دهیم . حالا ادویه پلویی و زعفران را به همراه سیر رنده شده به مواد بالا اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا بوی سیر و ادویه بلند شود .
یک لیوان آب به مواد بالا اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت بپزد و آب روی آن تخت شود و بعد به آن کمی زرشک اضافه می کنیم .
در یک قابلمه متناسب با مقدار برنج آب ریخته و می گذاریم تا به جوش آید . آّب روی برنج را خالی می کنیم و در قابلمه در حال جوش می ریزیم .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . برنج را در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد .
در یک قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن می چینیم . سپس از مواد گوشتی لابه لای برنج ریخته و در قابلمه دمی می گذاریم تا برنج ما دم کشیده و آماده شود .
بعد از اینکه اوشی پلو دم کشید روی آن کره آب شده می ریزیم .
اوشی پلو را در دیس کشیده و با سالاد فصل یا شیرازی سرو کنید .

  1. برای تهیه اوشی پلو بهتر است از روغن حیوانی و یا کره استفاده کنید .
  2. استفاده از زرشک در اوشی پلو سلیقه ای است و می توانید آن را حذف کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*