املت سبزیجات

زمان آماده سازی
75 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد بزرگ
سیب زمینی
1 پیمانه
قارچ خرد شده
1 عدد کوچک
پیاز
1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز
4 عدد متوسط
گوجه فرنگي
3 عدد بزرگ
بادمجان
100 گرم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پودر آویشن
املت سبزیجات

آموزش پخت املت سبزیجات در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه املت سبزیجات ابتدا بادمجانها را شسته و پوست می گیریم و حلقه حلقه می کنیم  . سپس به بادمجانها نمک زده و می گذاریم تا یک ساعت بماند . بعد بادمجانها را خشک کرده و سرخ می کنیم . در این صورت هم تلخی بادمجانها گرفته می شود و هم روغن کمتری مصرف می شود .

سیب زمینی را نگینی کرده و سرخ می کنیم .

یک پیمانه قارچ خرد شده را هم در تابه ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم تا آب بیندازند و بعد از آنکه قارچها کمی نرم شدند و آب آن خشک شد از روی حرارت بر می داریم .

سپس پیازها را هم جداگانه تفت می دهیم . وقتی کمی سرخ شد فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا با پیازها تر کیب و سرخ شوند .

کف یک ظرف پیرکس را کمی چرب می کنیم و گوجه های حلقه شده را ته آن می چینیم . روی گوجه ها نمک ، فلفل و پودر آویشن زده و یک مقدار از پنیر پیتزا را می ریزیم . ردیف بعدی سیب زمینی های نگینی را به همراه نمک و فلفل ریخته و باز پنیر پیتزا را اضافه می کنیم .

و بعد مخلوط قارچ ، پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه ادویه ریخته و دوباره پنیر پیتزا می ریزیم . و در ردیف آخر با بادمجان های حلقه ای سرخ شده سطح ظرف را می پوشانیم .

دو عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم می زنیم . به آن کمی نمک و فلفل زده و بقیه پنیر را به آن اضافه می کنیم و روی بادمجانها می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده قرار می دهیم تا گوجه ها کمی سرخ شوند و پنیر داخل و روی املت سبزیجات ما باز شود . بعد از 20 دقیقه املت سبزیجات ما آماده است .

روی املت سبزیجات سس کچاب زده و نوش جان کنید .

  1. در تهیه این املت می توانید از نخود فرنگی ، هویج و ذرت نیز استفاده کنید .
  2. در تهیه املت سبزیجات می توانید پنیر را حذف و یا از انواع دیگر پنیر نیز استفاده کنید .

۲ نظرات

  1. ملیحه گفت: می 6, 2016 پاسخ
    به نظر خیلی خوش مزه است .ممنون از سایت خوبتون
    1. سر آشپز آیکابان گفت: می 6, 2016 پاسخ
      خوشحالم خوشتون اومد

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*