برای تهیه املت سبزیجات ابتدا بادمجانها را شسته و پوست می گیریم و حلقه حلقه می کنیم . سپس به بادمجانها نمک زده و می گذاریم تا یک ساعت بماند . بعد بادمجانها را خشک کرده و سرخ می کنیم . در این صورت هم تلخی بادمجانها گرفته می شود و هم روغن کمتری مصرف می شود .
سیب زمینی را نگینی کرده و سرخ می کنیم .
یک پیمانه قارچ خرد شده را هم در تابه ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم تا آب بیندازند و بعد از آنکه قارچها کمی نرم شدند و آب آن خشک شد از روی حرارت بر می داریم .
سپس پیازها را هم جداگانه تفت می دهیم . وقتی کمی سرخ شد فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا با پیازها تر کیب و سرخ شوند .
کف یک ظرف پیرکس را کمی چرب می کنیم و گوجه های حلقه شده را ته آن می چینیم . روی گوجه ها نمک ، فلفل و پودر آویشن زده و یک مقدار از پنیر پیتزا را می ریزیم . ردیف بعدی سیب زمینی های نگینی را به همراه نمک و فلفل ریخته و باز پنیر پیتزا را اضافه می کنیم .
و بعد مخلوط قارچ ، پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه ادویه ریخته و دوباره پنیر پیتزا می ریزیم . و در ردیف آخر با بادمجان های حلقه ای سرخ شده سطح ظرف را می پوشانیم .
دو عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم می زنیم . به آن کمی نمک و فلفل زده و بقیه پنیر را به آن اضافه می کنیم و روی بادمجانها می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده قرار می دهیم تا گوجه ها کمی سرخ شوند و پنیر داخل و روی املت سبزیجات ما باز شود . بعد از 20 دقیقه املت سبزیجات ما آماده است .
روی املت سبزیجات سس کچاب زده و نوش جان کنید .
در تهیه این املت می توانید از نخود فرنگی ، هویج و ذرت نیز استفاده کنید .
در تهیه املت سبزیجات می توانید پنیر را حذف و یا از انواع دیگر پنیر نیز استفاده کنید .
۲ نظرات-
ملیحه گفت: می 6, 2016
به نظر خیلی خوش مزه است .ممنون از سایت خوبتون
-
سر آشپز آیکابان گفت: می 6, 2016
خوشحالم خوشتون اومد