- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 12 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- اکتبر 23, 2016
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- شیر
- 3/4 پیمانه
- روغن مایع
- 2 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 5 قاشق غذا خوری
- شکلات نوتلا
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
نوتلا یکی از شکلات های معروف و خوشمزه است که بسیار پر طرفدار بوده و از آن می توان برای انواع دسر و کیک استفاده کرد . کیک شکلاتی نوتلا ، یکی از کیک هایی است که می توان با این شکلات خوشمزه تهیه کرد .
این کیک بسیار راحت تهیه می شود و می توان آن را برای میهمانی های عصرانه آماده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک شکلاتی نوتلا ، ابتدا تخم مرغ ها و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای دیگر مواد شود . آرد ، بکینگ پودر و پودرکاکائو را هم باهم ترکیب کرده و ۲ تا ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها و شکر را آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس روغن مایع را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم .
حالا شیر و شکلات نوتلا را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
وسط مواد خشک الک شده را گود کرده و مایع آماده شده را وسط مواد خشک می ریزیم . تمامی مواد را باهم ترکیب کرده به طوری که آرد کاملا به خورد مایع کیک برود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک شکلاتی نوتلا را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا آماده شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . کیک شکلاتی نوتلا را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
کیک شکلاتی نوتلا را تزئین کرده و با یک فنجان چای و یا شیر داغ سرو می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید به مایع کیک شکلاتی نوتلا مقداری فندق خرد شده نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !