موساکا گوشت و بادمجان

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
6 عدد
بادمجان
200 گرم
گوشت چرخ کرده
1 عدد
پیاز
3 حبه
سیر
1 عدد
فلفل دلمه ای
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری
پودر آویشن
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
سس بشامل
موساکا گوشت و بادمجان

موساکا یا موزاکا یکی از غذاهای یونانی است که بسیار خوشمزه بوده و می توان آن را برای مهمانی تهیه و سرو کرد . موساکا معمولا به صورت سرد سرو می شود تا راحت برش زده شود .
مواد موساکا شامل بادمجان ، سس گوشتی ، سس سفید ( سس بشامل ) و پنیر است . البته می توانید به آن یک لایه سیب زمینی ورقه شده نیز اضافه کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه موساکا گوشت و بادمجان را آموزش می دهد .
برای تهیه موساکا گوشت و بادمجان ، ابتدا بامجان ها را طولی برش زده و به آن کمی نمک می زنیم و کنار می گذاریم تا آب بیندازد و تلخی آن از بین برود .
تا آن زمان سس گوشتی را آماده می کنیم . یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود . سپس سیر رنده شده را به همراه فلفل و زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی سیر نیز به مشام برسد . گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و از حالت خامی درآید . فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم . در پایان رب گوجه فرنگی، پودر آویشن و نمک را افزوده و بعد از تفت دادن در تابه را می بندیم تا سس گوشتی ما بپزد و آماده شود .
بادمجان ها را شسته و بعد از خشک کردن در تابه ای سرخ می کنیم .
کف ظرف پیرکس را چرب کرده و یک لایه بادمجان سرخ شده کف ظرف می چینیم . روی آن را با سس گوشتی پوشانده و لایه بعدی سس سفید ( دستور در اینجا آمده است ) ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم . دوباره یک لایه بادمجان و سس گوشتی و روی آن سس سفید و پنیر ریخته و موساکا گوشت و بادمجان را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا پنیر آب شده و موساکا آماده شود .
سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود و بعد برش زده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .

  1. می توان به سس گوشتی قارچ نیز اضافه کرده و به جای پودر آویشن از جعفری خرد شده استفاده کرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*